Steliana Sima tună și fulgeră! Vrea vinovații după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu poți să lași lucrurile așa! Lui, la clinica, nu i s-a făcut o evaluare! Inima lui nu era pregătită pentru ce era acolo”

Steliana Sima și-a manifestat revolta cu privire la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ea susține că o anchetă este neapărat necesară deoarece medicii nu au făcut o evaluare a stării de a artistului, care avea mari probleme cu inima.

08 nov. 2021, 21:58
Steliana Sima tună și fulgeră! Vrea vinovații după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu poți să lași lucrurile așa! Lui, la clinica, nu i s-a făcut o evaluare! Inima lui nu era pregătită pentru ce era acolo”

Steliana Sima s-a declarat revoltată de maniera în care Petrică Mâțu Stoian a fost tratat la clinica din Reșița și consideră că ancheta în derulare va scoate la iveală detalii despre ce anume a cauzat moartea subită a artistului.

Sima a fost invitată la emisiunea lui Măruța, unde cântăreața a menționat că s-a împotrivit plecării lui Petrică Mâțu Stoian la Reșița, deoarece afecțiunea cardiacă de care suferea îi punea viața în pericol.

Medicul Voichiţa Lăzureanu, despre moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Boala de plămâni are contraindicație la camera hiperbară”

„S-a început o anchetă și la momentul ăsta e foarte normal ceea ce se întâmplă. Nu poți să lași lucrurile așa. El când a plecat acolo, Doru i-a spus „Nu te duce!”, mi-a zis impresarul „Era chiar aproape să mă bat cu el”. S-a trezit de la ora trei a venit seara de la București, și-a făcut bagajul să plece și s-a dus la Reșița, s-a întâlnit cu un nepot. Eu am fost  împotrivă ca el să meargă acolo, eu spun din ce a zis Doru Gușman, pentru că inima lui nu era pregătita ca el să meargă acolo, mai ales că nu i s-a făcut o evaluare.” a mărturisit Steliana Sima.

Steliana Sima, devastată: „Începuse să sângereze.. ne mulțumea că suntem prietenii lui”

Petrică Mîţu Stoian fusese internat în stare gravă la secţia ATI a Spitalului Reşiţa. A murit sâmbătă seara, la vârsta de 61, în urma unor complicaţii după infecţia cu Covid.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post-COVID. A dezvoltat o bronhopneuomonie care a fost mult mai amplă. A decedat în urma unui şoc septic. A fost resusictat, dar organismul tău nu a mai rezistat”, a declarat pentru Româniatv.net directorul medical al Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

Niculina Stoican, în lacrimi după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Avea probleme cu inima, cu o valvă care trebuia operată”

Artistul era înconjunrat de oameni foarte dragi lui, printre care şi Steliana Sima, colegă de scenă şi bună prietenă. În urmă cu doar câteva zile, cei doi artişti au participat împreună la filmare, unde s-a întâmplat un lucru straniu.

Steliana Sima a fost dărâmată de vestea trecerea în nefiinţă a bunului său prieten şi a povestit, printre lacrimi, ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire de acum câteva zile.

”Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi. Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…

Nu m-am speriat când i-am dat sânge, dar când am auzit de coagulante luate în exces, am făcut legătura. Nu avea în ce să se înțepe, nu am ace sau bolduri. A zis uite ce mi-ai făcut și am continuat să râdem. Am făcut glume și cu Enceanu. Sunt devastată.

Se electrocutase de mine și am făcut legătura acum cu anticoagulantele. Începuse să sângereze și m-a întrebat dacă am un ac sau bold la costum. I-am zis că nu. S-a electrocutat de hainele mele și a început să îi curgă sânge din degetul mare. Am fost la o emisiune săptămâna trecută, ne mulțumea că suntem prietenii lui. Cum să te desparți de el joi și acum să afli că nu mai este?”, a mărturisit Steliana Sima la România TV.