Steliano Filip a comis-o din nou. A fost fotografiat într-un club din Timişoara

Steliano Filip a fost suspendat pentru meciul pe care Dinamo l-a jucat sâmbătă, la Mediaş, şi a mers la Timişoara, oraşul în care şi-a petrecut perioada junioratului, când a evoluat pentru LPS Banatul.

06 nov. 2017, 14:49

Steliano Filip a fost unul dintre jucătorii implicaţi în scandalul beţiei de la Piatra Neamţ, unde cinci dinamovişti au petrecut până la ora 05:00 dimineaţa, chiar în ziua partidei cu Aerostar Bacău din Cupa României. Interesant este că, după acest scandal, Steliano Filip nu s-a ferit şi s-a pozat într-un club de noapte din Timişoara. Alături de fundaşul dinamovist mai apar în poză Claudiu Belu, jucătorul Astrei, şi Carlo Casap, legitimat la FC Viitorul.

Steliano a oferit primele declaraţii după pozele apărute pe Instagram, într-un club din Timişoara. ”Îşi serba Belu ziua. Am fost la un lounge şi nici n-am putut sta mult pentru că am venit cu familia la Timişoara. Eram la Timişoara şi era normal să mă duc la ziua lui. Belu e prietenul meu de mult timp, ne cunoaştem de mici. Am fost invitat şi am trecut puţin pe acolo. Nimic mai mult. Dar de aici şi până la faptul că nu am învăţat nimic… În plus eram în timpul liber, dar asta-i lumea. Caută numai scandal!”, a declarat Filip pentru Gazeta Sporturilor.