Steliano Filip a fost dat afară de la Hajduk Split. Petrecerea cu alcool şi ţigări de dinainte de derby i-a fost fatală

Hajduk Split a anunţat rezilierea contractului fundaşului Steliano Filip, după un an de când jucătoul a fost transferat de la Dinamo Bucureşti.

29 ian. 2019, 16:17
Steliano Filip a fost dat afară de la Hajduk Split. Petrecerea cu alcool şi ţigări de dinainte de derby i-a fost fatală

Steliano Filip nu mai e fotbalistul lui Hajduk! Clubul şi fotbalistul au ajuns al o înţelegere pentru rezilierea contractului. Îi mulţumim lui Steliano pentru tot ce a făcut în perioada când a îmbrăcat tricoul lui Hajduk şi îi urăm mult succes în carieră„, se arată într-un anunț postat de Hajduk Split.

Steliano Filip, în vârstă de 24 de ani, nu a jucat decât 11 meciuri pentru echipa croată, dintre care şase în acest sezon.

Ultima lui apariţie în tricoul echipei Hajduk a fost la 7 octombrie 2018, în înfrângerea suferită acasă, cu Osijek, scor 0-2.

Decisivă în hotărţrea grupării croate de a-i rezilia contractul este o „ispravă” din luna decembrie a fostului dinamovist. Cu câteva zile înaintea derby-ului Dinamo Zagreb – Hajduk Split el a participat la o petrecere de pomină, alături de colegii săi Stipe Vucur și Andre Fomitschow. Într-o poză publicată de presa croată cei trei apar la o masă cu cărți de poker, pahare de vin și o scrumieră plină cu țigări.