Steliano Filip, ca şi dat afară de la Hajduk Split. Decizia luată de club, după beţia fostului dinamovist

Aventura lui Steliano Filp în Croaţia este pe punctul de a se încheia, în urma scandalului în care a fost implicat la finalul lui 2018, înainte de derby-ul Dinamo Zagreb - Hajduk, scor 1-0.

03 ian. 2019, 14:55
Steliano Filip, ca şi dat afară de la Hajduk Split. Decizia luată de club, după beţia fostului dinamovist

Cu câteva zile înainte de derby, imagini compromiţătoare cu Steliano Filip şi alţi doi colegi, Stipe Vucur şi Andre Fomitschow, au ajuns în presă. Cei trei s-au filmat în timpul unei partide de poker, fiind într-o evidentă stare de ebrietate.

Acum, oficialii lui Hajduk au luat decizia de a-l trimite pe Steliano Filip la echipa secundă a clubului şi i-au transmis acestuia că e liber să-şi găsească o nouă echipă în pauza de iarnă, potrivit telekomsport.ro.

Transferat de la Dinamo la Hajduk în urmă cu un an, pentru aproximativ 500.000 de euro, Steliano Filip a strâns doar 11 meciuri în tricoul echipei croate. În acest sezon fundaşul de 24 de ani jucase doar 4 meciuri ca titular, după care, începând cu luna octombrie, nici nu a mai prins lotul formaţiei din Split.

Dacă în cazul lui Steliano Filip decizia e una drastică, ceilalţi doi jucători implicaţi în scandal, austriacul Stipe Vucur şi germanul Andre Fomitschow, au scăpat şi vor rămâne în lotul primei echipe.