STENOGRAMĂ EXPLOZIVĂ, în cazul crimei de la metrou. Apelul la 112 în cazul primei victime

Înregistrarea explozivă care schimbă totul în dosarul privind crima de la metrou. România TV prezintă în exclusivitate stenograma primului apel la numărul de urgenţă 112. Socrul primei fete împinse la staţia Costin Georgian a sunat la urgenţe la o oră după incident. Mai mult, nu a menţionat nimic dispecerului despre o tentativă de omor.

21 dec. 2017, 13:57

Socrul fetei a sunat la 112, spunând că are „o problemuţă”. Mai mult, el nu era deloc speriat şi nu a precizat despre o eventuală tentativă de omor. Acestea sunt câteva detalii care ar putea lămuri situaţia, potrivit căreia poliţiştii nu ar fi reacţionat mai repede în acest caz.

Citeşte şi Crima de la metrou: Magdalena Şerban, acuzată că a ameninţat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava

„Socrul fetei: Am o problemuţă. Vreau să ajung la stația Costin Georgian pentru că acum o oră fata mea a fost împinsă de o femeie.

Dispecer 112: De ce n-ați sunat acum o oră?

Socrul fetei: Haideți! E speriată… fata a fost la dentist. A fost împinsă de o femeie, probabil cerșetoare„, se arată în stenograma din dosarul crimei de la metrou.

De asemenea, în cazul celui de-al doilea incident, când fata care a fost aruncată în faţa trenului a decedat, cel care a sunat la 112 a menţionat că este un copil pe linia de metrou. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au văzut că este vorba despre o femeie. Mai mult, primul martor, un bărbat, le-a spus anchetatorilor, la momentul respectiv, că a văzut-o el când s-a aruncat.

Toate aceste lucruri au îngreunat situaţia, poliţiştii fiind nevoiţi să facă mai multe verificări şi să ia toate camerele de supraveghere.

Citeşte şi RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul crimei de la metrou. Magdalena Şerban a făcut dezvăluiri uluitoare