Stephan Pelger, relaţie contondentă cu Răzvan Ciobanu. L-au salvat bodyguarzii înainte de accidentul teribil

Stephan Pelger a murit. Designerul român în vârstă de 44 de ani a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti.

08 iun. 2023, 15:18
Stephan Pelger, relaţie contondentă cu Răzvan Ciobanu. L-au salvat bodyguarzii înainte de accidentul teribil

Stephan Pelger a fost găsit fără viaţă, joi, în atelierul său din Bucureşti. Povestea sa de viaâî este fabuloasă, deşi în 2023 abia făcea 45 de ani. Răzvan Ciobanu, un alt designer care a avut parte de o moarte violentă a sărit la bătaie cu Stephan Pelger înainte de moarte!

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu câţiva ani în a doua zi de Paște, însă toate lucurile care s-au întâmplat cu designer-ul în ”rol principal” în ultimele luni pot fi adevărate scenarii de film. Dacă până la decesul lui Răzvan, viața lui era o enigmă, ei bine, acum, s-a aflat și ce substanțe interzise lua, cât de des o făcea, ce iubiți a avut, pe cine a trădat, câte datorii avea și multe alte dedesubturi, care, pe foarte mulți i-a șocat! Culmea, dezvăluirile despre creatorul de modă sunt însă abia la început! Iar o dovadă în acest sens o reprezintă și informații de ultim moment apărute despre accesele lui de furie.

Stephan Pelger s-a spânzurat! Celebrul designer suferea de depresie

Răzvan Ciobanu a sărit la bătaie cu Stephan Pelger înainte de moarte! ”L-au salvat bodyguarzii”. De Florii, înainte de teribiluol accident, Răzvan a avut o atitudine ciudată. Fără explicație, a vrut să îl bată pe un fost prieten de al său, Stephan Pelger, într-un club din București. Este adevărat, ei aveau un conflict mai vechi, încă nerezolvat! În momentul în care s-au văzut acolo întâmplător, a și izbucnit scandalul. Norocul lui Stephan a fost acela că l-au salvat bodyguarzii, l-au dus la un taxi, iar pe Răzvan l-au dat afară din locație”, au dezvăluit persoane din lumea modei.

Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte de a-și pune capăt zilelor. Era fericit și cu zâmbetul pe buze

Creatorul de modă Stephan Pelger a fost găsit mort, în locuinţa sa din Bucureşti, de către un vecin. Poliţiştii şi medicii legişti se află la casa designerului, potrivit Antena 3. Nu se cunosc mai multe detalii momentan. Stephan Pelger a vorbit despre depresia cu care se confrunta. La începutul anului, designerul povestea despre problemele grave pe care le-a avut cu insomnia și consumul de substanțe interzise. După ce a stat internat într-o clinică de dezintoxicare, designerul spunea că a fost externat și că e mai sănătos ca niciodată.
”Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat Stephan Pelger, la Xtra Night Show