Stere Halep a vorbit despre fiica sa. Unde a suferit Simona şi ce urmează pentru ea

Simona Halep a pierdut eroic finala de la Australian Open, dar milioane de români sunt mândri pentru cum s-a luptat până ultima clipă pentru trofeu cu daneza Caroline Wozniacki. Meciul, interzis cardiacilor a fost urmărit cu sufletul la gură de tatăl Simonei, la Constanţa. Acesta a privit partida alături de cei mai buni prieteni.

27 ian. 2018, 12:46
Stere Halep a vorbit despre fiica sa. Unde a suferit Simona şi ce urmează pentru ea

Îi mulțumesc Domnului Dumnezeu că este sănătoasă. Meciuri și turnee vor mai fi multe. Simona este tânără, poate câștiga și un Grand Slam, unul sau chiar două„, a spus Stere Halep după finală. El este convins că daneza a avut în plus un dram de noroc. „Ce a avut Caroline în plus? A avut puțin noroc. Și ea se chinuie să câștige un titlu de Grand Slam de atâta timp. Să-i ajute Dumnezeu să câștige și altele. Dacă a bătut-o pe Simona înseamnă că a meritat. Acestui sport alb trebuie să-i mai dai și frumusețe, nu poți să te gândești tot timpul la victorii. Mai trebuie să atragi spectatori, să aduci copiii mai aproape de tenis„, a mai spus tatăl Simonei.

Citeşte şi AUSTRALIAN OPEN 2018. Caroline Wozniacki, către Simona Halep: Îmi pare rău că a trebuit să câştig astăzi

Chiar dacă nu a fost alături de fiica lui la Melbourne, Stere Halep a păstrat legătura la telefon: „Am încurajat-o ca fiecare părinte, i-am spus să joace cu plăcere și să fie sănătoasă. Glezna i-a dat de furcă, la toate meciurile, inclusiv în finală. Durerea am văzut că s-a întins și spre coapsă„.

Simona Halep va avea nevoie de o pauză pentru a se pune pe picioare şi oricum a anunţat că nu va merge la turneul de la St. Petersburg, unde se înscrisese iniţial. „Va urma o pauză, dar nu lungă. Îi trebuie o săptămână, zece zile. A mai avut pauze de genul ăsta. Își va reveni. Așteptările de la 2018 sunt foarte mari, important e să fie sănătoasă. Se gândește și la Roland Garros, dar momentan luăm o pauză, mai sunt alte turnee până atunci. Să sperăm că o să fie bine din punct de vedere fizic. Se simte mai bine pe zgură, dar nu este Ronald Garros turneul preferat. Sunt multe turnee unde se simte mai bine. La Constanța nu știu dacă vine, dar cu siguranță se întoarce la București„, a mai spus Stere Halep.