Steriu: Nu ştiu cu cine vom face majorităţi în consiliile judeţene, dar ştiu cu cine vor face ceilalţi – cu UNPR

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a precizat că, în acest moment, nu există o decizie a formaţiunii sale privind alianţele post-electorale, dar a sugerat că UNPR va negocia majorităţile în consiliile judeţene cu toate partidele, care vor depinde de susţinerea Uniunii.

14 mai 2016, 11:41
Steriu: Nu ştiu cu cine vom face majorităţi în consiliile judeţene, dar ştiu cu cine vor face ceilalţi – cu UNPR

„Nu ştiu cu cine vom face majoritate în Consiliile Judeţene. Dar ştiu cu cine fac ceilalţi majoritatea. În toată ţara, majoritatea în Consiliile Judeţene se va face cu UNPR”, a declarat Valeriu Steriu, aflat în campanie, în judeţul Parhova.

Liderul UNPR, formaţiune care are un acord de colaborare cu PSD pentru alegerile locale, a mai susţinut că, deşi este un partid mic, UNPR asigură „echilibrul” pe scena politică, iar obiectivul principal este intrarea în viitorul Parlament.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2016: BEC acreditează IRES pentru sondaje la ieşirea de la urne

„Partidul nostru nu este unul de 50%, dar este un partid care echilibrează scena politică. Noi vom da majoritatea şi în Timiş, şi în Prahova, şi în Constanţa. Vom avea acea echipă competentă, cu preşedinţi sau vice-preşedinţi de Consilii Judeţene. (…) Un partid este puternic atunci când continuă al treilea mandat în Parlament. Dintre partidele mici nu a existat niciunul care să fi reuşit acest lucru. Vreau ca UNPR să fie încă 4 ani în Parlament şi acesta este principalul proiect asumat de mine ca preşedinte de partid la preluarea funcţiei”, a mai declarat preşedintele UNPR, potrivit unui comunicat de presă.

Valeriu Steriu a participat la prezentarea oficială a candidaţilor UNPR pentru judeţul Prahova. Printre candidaţii propuşi în acest judeţ se numără: Raul Petrescu (Ploieşti), Gheorghe Barna (Breaza), Florentin Georgescu (Băicoi). Lista de consilieri judeţeni este deschisă de Daniel Niculae, preşedintele organizaţiei UNPR Prahova.