Stevie Wonder va avea tripleţi la 64 de ani

Stevie Wonder, în vârstă de 64 de ani, va deveni tatăl a trei copii. Logodnica sa, Tomeeka Robyn Bracy, este însărcinată din nou, după ce anul trecut a născut în secret. Ştirea este difuzată de The National Enquirer, publicaţie recunoscută însă pentru multidtudinea de ştiri false devenite virale. 

16 oct. 2014, 12:47
Stevie Wonder va avea tripleţi la 64 de ani

Stevie Wonder, devenit celebru în întreaga lume pentru hituri precum „Superstition” sau „Isn’t She Lovely”, este deja tată a şapte copii din căsătoriile şi relaţiile anterioare.

„Stevie nu s-a gândit niciodată că va deveni din nou tată, atât de târziu în viaţă. Nu a plănuit nimic, însă acum este fericit. Stevie şi Tomeeka au avut primul copil anul trecut. Ştiu pentru că am participat la petrecerea dată în cinstea lui!”, a declarat o apropiată a cuplului, potrivit The National Enquirer.

Stevie Wonder, pe numele său adevărat Stevland Hardaway Morris, a devenit unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi şi producători muzicali din secolul 20.”Superstition”, „Sir Duke”, „You Are the Sunshine of My Life” şi „I Just Called to Say I Love You” sunt doar câteva dintre melodiile care au făcut înconjurul lumii.