Ştiaţi că vă puteţi calcula singuri cumpenele vieţii? Iată cum se face

În viața fiecărei persoane există suișuri și coborâșuri, dar important este să trecem cu bine peste aceste obstacole. Interesant este faptul, spun numerologii, că putem singuri, printr-un calcul simplu, să aflăm care ne sunt cumpenele vieții. Cum trebuie să procedăm, aflați în rândurile de mai jos.

03 feb. 2019, 09:42
Ştiaţi că vă puteţi calcula singuri cumpenele vieţii? Iată cum se face

Notați pe o foaie de hârtie date nașterii, în cifre și adunați cifră cu cifră, scrie secretele.com. Veți obține un rezultat din două cifre, acesta fiind baza de calcul. Dacă veți obține un rezultat între 10 și 16, înseamnă că veți avea cumpene în viață odată la 7, 8 ani.

Citeşte şi HOROSCOP FEBRUARIE 2019 Mariana Cojocaru: schimbări importante pe axa iubirii, probleme în Casa Banilor

Un rezultat între 17-33 semnifică cumpene odată la 14, 15 ani, iar un rezultat mai mare de 34 înseamnă că odată la 19, 20 de ani viața vi se va împotrivi. Dacă faceți parte din prima categorie, trebuie să aveți grijă ca sub infleunța părinților sau a altor persoane să nu vă alegeți o meserie nepotrivită care vă poate aduce dezavantaje în viitor.

În ceea ce privește iubirea, veți avea probleme la 20 și 35 de ani iar la capitolul sănătate trebuie să aveți grijă după vârsta de 49 de ani. Cei care au un rezultat cuprins între 17-33, vor avea probleme de întâmpinat în jurul vârstei de 28, 42, 45 și 60 de ani.

O caracteristică a acestora este faptul că își vor alege foarte greu partenerul de viață. Dacă ați obținut un rezultat mai mare de 34, veți avea o cumpănă la vârsta de 20 de ani, iar de aceasta se va lega practic tot restul vieții. Situații tensionate apar și în jurul vârstei de 38, 40 și 57 de ani, când e posibil să vă schimbați domeniul de activitate.