Stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si afla dacă eşti Pacificator, Nonconformist, Conservator sau Sufletul petrecerii

Data de nastere spune multe despre fiecare dintre noi. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si vei afla raspunsul.

30 mart. 2024, 22:22
Stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si afla dacă eşti Pacificator, Nonconformist, Conservator sau Sufletul petrecerii

Aduna cifrele care compun data ta de nastere pana cand vei obtine o singura cifra, apoi afla-i semnificatia mai jos.

Exemplu

20 martie 1950

3+20+1950=1973

1+9+7+3=20

2+0=2

Numarul 1 – Originalul
Vii tot timpul cu idei noi si faci lucrurile numai cum vrei tu. De aici iti pot aparea si „vorbe” cum ca ai fi arogant si increzut. Esti o persoana foarte sincera, insa nu ti-ar strica si niste lectii de diplomatie. Preiei tot timpul initiativa, iar sansele sa fii sef sau antreprenor sunt destul de mari. Lectia pe care ar fi bine sa o inveti: „Si altii pot avea idei cel putin la fel de bune ca ale tale!”.

„Originali” faimosi: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Nancy Reagan, Raquel Welch

Horoscop aprilie 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul. Zilele cu impact pentru fiecare zodie

Numarul 2 – Pacificatorul
Ai diplomatia in sange. Esti tot timpul constient de nevoile si starile de spirit ale celorlalti si vorbesti pe limba lor. Esti un analist desavarsit, cu o intuitie greu de egalat. Prietenia este foarte importanta pentru tine, caci nu-ti place sa fii singur. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Imbunateste-ti stima de sine si exprima-ti sentimentele!”.

„Pacificatori” celebri:  Bill Clinton, Madonna, Whoopee Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart

Numarul 3 – Sufletul petrecerii
Esti idealist, creativ, incantator, romantic, sociabil. Incepi multe lucruri, insa nu le termini decat pe cele care, pana la final, ti se par importante. Vrei ca si ceilalti sa fie fericiti si sa-si atinga obiectivele. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fii mai realist!”.

„Sufletul petrecerii” faimosi: Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Jodi Foster

Numarul 4 – Conservatorul
Esti sensibil si iti plac ordinea si rutina. Nu actionezi decat dupa ce ai inteles pe deplin mecanismele actiunii pe care urmeaza sa o faci. Iti place sa muncesti cu mainile si ai o afinitate deosebita pentru gradinarit si munca in natura. Esti rabdator si insistent. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fii mai flexibil!”.

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Anca Dimancea anunță singurele zodii cu mare noroc

„Conservatori” faimosi: Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey

Numarul 5 – Nonconformistul
Esti un explorator desavarsit, daca numarul magic din data ta de nastere este 5. Esti curios din fire si accepti riscurile cu entuziasm. Ai nevoie de diversittae in viata, nu-ti place sub nicio forma rutina. Toata lumea este o scoala pentru tine si inveti cate ceva de la fiecare om sau lucru care apare in viata ta. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Gandeste inainte sa tragi concluzii pripite!”.

„Nonconformisti” faimosi: Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Walter, Vincent VanGogh, Bette Midler

Mai multe detalii despre data ta de nastere, pe sfatulparintilor.ro