Știi cât câștigă un stilist protezist de unghii în București? Află cum poți să pui chiar tu unghii cu gel!

Dacă ești o doamnă sau o domnișoară cochetă, sigur știi cât te costă o manichiură cu gel efectuată profesionist în București. Și nu trebuie să fii contabil ca să îți dai seama, după aglomerația de la salon, cât câștigă un stilist protezist de unghii.

14 nov. 2022, 15:52
Știi cât câștigă un stilist protezist de unghii în București? Află cum poți să pui chiar tu unghii cu gel!

Urmează cursuri de unghii cu gel în București și vei putea îmbrățișa o carieră profitabilă, în care nu ai cum să dai greș. Amploarea noului trend în manichiură, mai ales în Capitală, persistența lui și îmbunătățirea tehnicilor și substanțelor de lucru face ca cererea de personal calificat să fie în continuă creștere.

7 motive să urmezi cursurile de unghii cu gel în București

Cele mai multe persoane aleg profesia de stilist protezist pentru că le place să facă unghiile frumoase, pe ale lor sau pe ale altora. Este primul argument, urmat de considerentele financiare, care nu sunt deloc de neglijat în timpurile în care trăim. Este un job bine plătit, fie că lucrezi într-un salon sau îți dezvolți propria afacere, într-un oraș mare nu vei duce lipsă de clienți și vei avea în fiecare zi cu ce să te mândrești în materie de rezultate.

În funcție de experiență și de salonul în care lucrează, un stilist protezist în Capitală câștigă între 2500 și 7000 lei pe lună. Iată 5 motive pentru care ar trebui să frecventezi cursurile de unghii cu gel pentru începători, un prim pas prin care poți accede la acest job râvnit de multe persoane.

1. Înveți de la 0 să faci unghii cu gel

Gama de culori, substanțele folosite, pregătirea unghiilor, folosirea aparaturii, principiile după care funcționează îți vor fi prezentate explicit de un trainer cu experiență în domeniu, care a lucrat în saloane de top din București și are multe stagii de perfecționare. Pentru că este o meserie bazată într-o mare măsură pe practică, vei putea experimenta aplicarea unghiilor cu gel pe degetele unei persoane.

2. Accesul la aparatură și tehnică de lucru de calitate

Absolut toate materialele și aparatura necesară sunt incluse în prețul cursurilor de unghii cu gel pentru începători. Vei lucra deci cu cele mai bune substanțe și aparate și vei pătrunde astfel în secretele unei manichiuri perfect executate, demnă de o capitală europeană.

3. Deprinzi secretele meseriei de la profesioniști

Ca și la școală, contează foarte mult în orice învățare persoana profesorului. Cursurile de unghii cu gel pentru începători sunt ținute de un trainer cu experiență de lucru ca stilist protezist, o persoană caldă, deschisă la dialog și dornică să împărtășească informațiile și cunoștințele pe care le-a dobândit și să-ți arate practic, pas cu pas, cum se face o manichiură cu gel.

4. Prețul accesibil

E mai ieftin decât crezi să participi la cursuri de unghii cu gel pentru începători în București. Dacă beneficiezi de o promoție, îți va părea și mai ușor și mai accesibil să îți îndeplinești visul. Poți plăti și în rate.

5. Program flexibil al orelor de curs

Chiar dacă ești la facultate sau ești deja angajat/-ă, nu îți va fi greu să participi la cursuri, datorită programului afterwork de la 17.00 la 21.00 și sâmbăta de la 10.00 la 16.00.

6. Obții rapid o diplomă recunoscută

Cursurile de unghii cu gel pentru începători sunt autorizate. În numai 1 lună de zile obții diploma mult dorită, recunoscută internațional, cu ajutorul căreia vei putea profesa legal și îți vei deschide propria afacere, chiar aici, în București.

7. Posibilitate de angajare

La finalul cursului vei avea la dispoziție oportunități de angajare în unul dintre saloanele partenere ale organizatorilor cursurilor, centre recunoscute și apreciate de clienți pe piața serviciilor de manichiură cu gel din București.