Stil de Vedetă: Cum porţi blănurile. Inspiră-te din look-ul divelor autohtone!

In fiecare dintre noi exista o fetita care abia asteapta sa simta textura luxurianta si fina a blanii pe pielea ei. Cu toate le-am admirat inca din copilarie insa, pana acum ceva timp, ne erau inaccesibile, partial din cauza ca erau prea scumpe, dar si pentru ca aveam nevoie de un eveniment special pentru a le purta. Din fericire, designerii s-au gandit sa ne satisfaca aceasta dorinta ascunsa si au facut blanurile artificiale extrem de sic si purtabile de dimineata pana seara.

12 oct. 2014, 09:03
Stil de Vedetă: Cum porţi blănurile. Inspiră-te din look-ul divelor autohtone!

Blanurile sunt printre tendintele principale ale acestui sezon, ceea ce nu este decat un motiv in plus sa ne bucuram de aceasta mica vanitate. La fel au facut si vedetele autohtone, iar lansarea colectie de toamna-iarna a unui brand local de blanuri a fost ocazia perfecta pentru a adopta acest trend. Inainte de a trece mai departe, mentionam ca nu sustinem purtarea blanurilor naturale. Cele eco friendly pot fi la fel de sic.

Andreea Raicu este clasica si feminina intr-o fusta cu imprimeu floral, pantofi cu toc stiletto si o blana neagra. Colierul cu pietre si clutchul rosu scot in evidenta eleganta acestei tinute. Desi, de multe ori, mi se pare ca fashionistele autohtone abuzeaza de colierele statement, de data aceasta accesorizarea este foarte potrivita.

Citeşte mai mult pe ele.ro