Stil de Vedetă: Mihaela Rădulescu, între sexy, kitsch şi cool diva

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai controversate vedete ale momentului. Motivul: transformarile fizice si de stil prin care a trecut in ultimii ani. Unele femei o admira pentru curajul de a se exprima in voie, in timp ce altele ar spune ca exagereaza... adevarul e, ca intotdeauna, undeva la mijloc.

25 ian. 2015, 08:23
Stil de Vedetă: Mihaela Rădulescu, între sexy, kitsch şi cool diva

Data aceasta vom lasa la o parte operatiile estetice despre care se tot vorbeste si pe care Mihaela le-a negat, pentru ne concentra pe stilul ei vestimentar din ce in ce mai indraznet. Pentru ca nu doar aspectul fizic al vedetei este din ce in ce mai tanar, ci stilul ei.

Pe Mihaela Rădulescu, cei mai multi ne-o amintim de pe vremea cand prezenta emisiunea „Dminica in familie”. Diva nu era nici atunci foarte cuminte in materie de vestimentatie, insa gravita mai mult catre un stil clasic, feminin, ce-i punea formele voluptoase in evidenta (caci Mihaela se bucura atunci de niste solduri pline, sexy). Cativa ani mai tarziu si multe kilograme in minus, parca si textilele au inceput sa se imputineze. Pantlonii scurti si un maiou decoltat compun tinuta casual preferata de vara, in timp ce iarna alege jeansi purtati cu aceleasi tricouri decoltate.

Continuarea pe ele.ro.