Stil de vedetă: Salopetele, ultima obsesie a starletelor. Vezi cum le poartă divele

Moda anilor '90 si-a pus amprenta pe tendintele anului 2014. Topuri crop, grunge, coliere choker, saboti sau salopete, toate au fost adoptate de fashioniste in garderobele lor, de parca erau nerabdatoare sa se intoarca in trecut. E drept ca salopetele nu au disparut niciodata in totalitate din moda, insa anul acesta sunt mai trendy ca oricat. Cat despre salopetele din denim.. pe acestea chiar nu ne asteptam sa le revedem atat de curand... si mai ales sa fie atat de cool.

20 iul. 2014, 07:17
Stil de vedetă: Salopetele, ultima obsesie a starletelor. Vezi cum le poartă divele

Vedetele de peste Ocean pledeaza pentru cauza salopetelor. Nu, nu te vor face sa arati ca un sac si nu sunt demodate. De fapt, pot fi foarte stylish si chiar sexy, totul depinde de felul in care le porti.

Gwen Stefani este o mare fana a salopetelor, aproape ca nu o vezi imbracata in altceva. Cand nu e salopeta cargo, e una din denim, si daca nu e denim, opteaza pentru o tinuta asortata pantaloni+bluza care lasa impresia unei salopete. Desi, la evenimente mondene, o vedem in tinute ce debordeaza de feminitate si senzualitate, in timpul liber prefera salopetele tip cargo, cu pantaloni largi, pe care le accesorizeaza intotdeauna cu tocuri. Un stil unic ce a devenit amprenta ei personala.

Citeşte continuarea pe ele.ro.