Stila Sarafu, trimis în judecată. Interlopul a fost membru al clanului „Spaniolul”

Stila Sarafu a fost trimis în judecată pentru hărţuire, violarea sediului profesional şi tulburarea ordinii și liniștii publice. Interlopul a fost implicat în mai multe scandaluri, unele dintre ele le-au avut protagoniste pe Alexandra Ceară şi Maria Done, pe care le-a urmărit în repetate rânduri.

08 ian. 2021, 15:43
Stila Sarafu, trimis în judecată. Interlopul a fost membru al clanului „Spaniolul”
Stila Sarafu a fost trimis în judecată pentru hărţuire

Stila Sarafu, trimis în judecată. La finalul  lui octombrie 2020, oamenii legii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi de cele două că, în timp ce se aflau în zona restaurantelor Madame Margot și Crazy, Sarafu a agresat-o fizic pe Ceară, constând în aceea că a aruncat cu tort și cu apă în ea, a tras-o de păr și a amenințat-o cu acte de violență, în timp ce prietenii acestuia, George Culcida și Răzvan Andrei Enescu filmau, iar ulterior Stila Sarafu a postat clipul video înregistrat pe site-urile de socializare, potrivit focuspress.ro.

Stila Sarafu, trimis în judecată

Acesta pare a fi un mod de viaţă pentru Sarafu: “provoacă scandal, iar pentru a scăpa de el, pentru a fi lăsat în pace, îi dai bani şi nu te mai deranjează”, spune o cunoştinţă a acestuia.

Maria Done, patroana hotelului Astoria din Mamaia, a privit neputincioasă cum interlopul îi atacă autoturismul cu ouă și a mărturisit că va merge la poliție.

Mai mult, aceasta a postat pe contul său de Facebook mai multe clipuri video în care le spune prietenilor virtuali ce s-a întâmplat. Se pare că Stila Sarafu a mai atacat-o pe Maria cu o pungă în care pretindea că se află fecale și o sticlă în care ar fi dat de înțeles că este urină. De fapt, era vorba despre tort și apă.

Citeşte şi: După Alex Bodi, şi fostul concubin al Vicăi Blochina fost REŢINUT

Pe de altă parte, nici Stila Sarafu nu se lasă mai prejos. Pe contul său de Instagram, acesta face haz de necaz de bruneta pe care a atacat-o și mărturisește că aceasta, la rândul ei, a vrut să-l atace și pe el, dar și pe fiul său.

Maricuța bârfitoarea mi-a agresat bebelușul???” a scris Stila, în dreptul unei postări cu „victima sa”.

Cine este Stila Sarafu

Stila Sarafu este cunoscut mai ales în Constanța, unde a avut anumite probleme cu legea. Fost membru al cunoscutului clan ”Spaniolul”, Stila și-a făcut și el loc printre oamenii grei ai lumii interlope.

S-a ocupat cu vânzarea de terenuri, de pe urma cărora a câștigat sute de mii de euro. Doar că, având un viciu ”devastator”, barbutul, a și pierdut mult din agoniseală.