Ştire ÎNGROZITOARE despre Nadia Comăneci. DEZVĂLUIRE-ŞOC făcută de fosta mare GIMNASTĂ

Nadia Comăneci a vorbitdepsre cea mai teribilă ştire care a apărut despre ea. Marea campioană la gimnastică a dezvăluit ce s-a întâmplat.

25 sept. 2018, 05:22
Ştire ÎNGROZITOARE despre Nadia Comăneci. DEZVĂLUIRE-ŞOC făcută de fosta mare GIMNASTĂ

Nadia Comăneci a acordat un interviu pentru EVZ în care a dezvăluit care a fost cea mai îngrozitoare știre care a apărut vreodată despre ea: și anume că a murit într-un teribil accident.

„Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai țin minte exact, sună telefonul fix, dimineața, devreme. Eram acasă, în America, nici nu mă dădusem jos din pat. Răspunde Bart. Cred că erau, dacă-mi amintesc bine, niște jurnaliști de la Associated Press. Aveau, ziceau ei, vești teribile. Cum că eu, Nadia, aș fi murit într-un teribil accident. Și-l și căinau, cu această ocazie, pe Bart. Condoleanțe, bla, bla, bla… Bart, ușor uluit inițial, apoi amuzat, le spune că nu-i adevărat, că Nadia e lângă el, teafără și nevătămată. Ba chiar mă cheamă, pentru confirmare, să le vorbesc în receptor. Doar așa s-au convins că respir, că trăiesc, că sunt în viață. O Nadia și nu mai știu cum, diplomat, după cum s-a constatat ulterior, murise, într-adevăr, într-un accident. Doar că jurnaliștii n-au mai așteptat să vadă care Nadia. Au sunat direct la Bart să-i transmită condoleanțe. Asta da știre. Nu cea cu divorțul!”, a declarat Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci, avertisment pe FACEBOOK. Cum i s-a furat IDENTITATEA!

Nadia Comăneci a făcut referire și la o știre conform căreia ar divorța de partenerul ei de viață, Bart Conner: „O glumă proastă. Și nici măcar nu era 1 Aprilie”.