Ştire şoc, un fost fotbalist în naţionala României a fost arestat în Spania. A fost în lot la CM 1994

Iulian Chiriţă, fost fotbalist al Rapidului şi component al lotului naţionalei României la turneul final al CM 1994, din SUA, a fost arestat zilele trecute, la Barcelona.

11 nov. 2015, 18:06

Iulian Chiriţă gestiona restaurantul El Garaje, din Barcelona. Potrivit gsp.ro, fostul fotbalist al Rapidului a fost arestat după o amplă percheziţie, autorităţile suspectându-l că este implicat în ilegalităţi cu cărţi de credit, alături de alţi emigranţi români.

Fostul atacant al Rapidului a fost reţinut şi e în continuare în arestul poliției, după ce autoritățile spaniole au efectuat o amplă percheziție acasă la familia Chiriţă.

Iulian Chiriţă are 48 de ani, iar între 1985 şi 1999, a strîns 262 de meciuri în prima ligă, cele mai multe, 132, în tricoul Rapidului, club pentru care a înscris 40 de goluri. A mai evoluat în Liga 1 la Dinamo Bucureşti, Flacăra Moreni, FC Braşov şi FC Argeş. Are 3 prezenţe în echipa naţională şi a fost cooptat de Anghel Iordănescu în lotul de 23 de jucători pe care România s-a bazat la CM 1994, din SUA, când tricolorii au atins faza sferturilor de finală.