Ştirea falsă care a îndurerat milioane de oameni. Site-urile au anunţat moartea Michael Douglas

Zvonurile despre moartea lui Michael Douglas s-au răspândit cu iuţeală în întreaga lume, iar milioane de fani ai actorului şi-au exprimat compasiunea pentru marea pierdere.

12 iul. 2016, 08:58

A fost chiar creată o pagină de Facebook, „RIP Michael Douglas”, care în doar câteva ore de la lansare a adunat peste un milion de „like”-uri.

Duminică, 10 iulie 2016, în jurul orei 11 a.m. (ora de pe Coasta de Est), iubitul nostru actor Michael Douglas a trecut în nefiinţă. Michael Douglas (fiul lui Kirk Douglas) s-a născut pe 25 septembrie 1944, în New Brunswick.Ne va lipsi şi nu îl vom uita. Vă rugăm să vă arătaţi simpatia şi să vă exprimaţi condoleanţele prin comentarii şi dând like acestei pagini„, era anunţul de pe Facebook.

Imediat fanii actorului au urmat îndemnul şi au postat mii de comentarii, iar ştirea a fost preluată în scurt timp şi de publicaţii din lumea întreagă, fără să o verifice. Au trecut mai bine de 24 de ore până ca staff-ul oficial al actorului să dezmintă informaţia. „Michael Douglas face parte dintre zecile de actori care au fost victime ale unor astfel de farse. Michael trăieşte, aşadar nu mai credeţi ce citiţi pe internet„, se arată în comunicat.