ŞTIREA TA: Parcul Plumbuita din Capitală, împânzit de câini maidanezi şi capre FOTO

Un telespectator România TV a fotografiat mai mulţi câini vagabonzi şi capre în parcul bucureştean Plumbuita. Câinii fără stăpân pot fi uneori extrem de periculoşi, mai ales pentru copiii care se joacă în parc. Luni, un băieţel a murit după ce a fost muşcat de câini în Parcul Tei.

03 sept. 2013, 11:10

Următorul dezastru cu câinii se va petrece cu certitudine în parcul Plumbuiţa, aflat alături de cel din Tei, sub oblăduirea aceluiaşi primar incompetent, Onţanu. Zeci de câini populează zona şi au pus stăpânire pe tot parcul. Angajaţii firmei de pază ţin zeci de câini în jurul lor şi chiar permit unei turme de capre, cu tot cu câinii de rigoare, să pască zilnic prin parc. Sunt o mulţime de copii veniţi cu părinţi acolo şi am fost martor la multe agresiuni, noroc că părinţii au fost atenţi. Alerg în fiecare dimineaţă acolo. Poliţia nu prea mai dă acolo, nici cea locală, nici cei de la Circa 7, pentru că se presupune că-s paznici. Doar că aceşti paznici nu fac absolut nimic”, ne-a scris cititorul.

În Parcul Tei din Bucureşti a avut loc, luni, o tragedie. Un băieţel, în vârstă de 4 ani, a fost atacat de câinii maidanezi, iar în urma muşcăturilor numeroase, micuţul a decedat.

Parcul Plumbuita este un parc situat în cartierul Colentina din Sectorul 2 al Capitalei.

Imaginile ne-au fost trimis pe adresa ş[email protected].