ŞTIREA TA. Vezi ce a găsit o tânără pe fundul unei CĂNI de CIOCOLATĂ CALDĂ, după ce a băut tot FOTO

O tânără din Bucureşti a avut o surpriză neplăcută în momentul în care s-a decis să comande o ciocolată caldă într-un restaurant din Regie. Astfel, după ce a consumat băutura, ea a descoperit un gândac mare cât o linguriţă pe fundul cănii.

17 iul. 2013, 15:18

Incidentul a avut loc în cursul serii de marţi, când o studentă din Bucureşti a ales să se bucure de o seară în oraş, alături de prieteni, într-un restaurant din Regie. Cititoarea ROMÂNIATV.NET a trimis ulterior fotografiile alături de intreaga poveste.

Citeşte şi Descoperirea DEZGUSTĂTOARE făcută de o clujeancă în mâncarea de la fast-food

M-am dus să fac plângere la manager, care nu a părut surprinsă de ceea ce s-a întâmplat şi a tratat problema cu aroganţă. Am invitat-o la masă să vadă ce se află în ceaşcă, dar a refuzat. Nu am primit scuze din partea ei, ci din partea ospătarului pe care ea l-a trimis ca să ia ceaşca. Iniţial a venit ospătarul şi s-a exprimat în felul următor: „e posibil să fi căzut de pe tavan, îmi cer mii de scuze!”. A doua oară, după ce s-a consultat încă o dată cu managerul a venit cu o altă poveste, spunând că: „De la noi din bucătărie nu avea cum să intre. A venit în zbor de afară. A intrat pe terasă„, a povestit femeia.

În final, ea a adăugat că de pe nota de plată a fost eliminată doar cana de ciocolată caldă, neprimind alte despăgubiri pentru neplăcerile produse.

Citeşte şi Mit spulberat: Ciocolata neagră îngraşă mai tare decât cea cu lapte