Ştirea tristă a serii. A fost găsit mort în propria locuinţă, medicii nu l-au putut salva

Actorul american Brian Tarantina, in varsta de 60 de ani, a fost descoperit mort in locuinta sa din New York, aparent din cauza unei supradoze de droguri, iar purtatorul sau de cuvant a declarat ca acesta a fost bolnav in ultimele luni, potrivit tmz.com.

03 nov. 2019, 15:27
Ştirea tristă a serii. A fost găsit mort în propria locuinţă, medicii nu l-au putut salva

Actorul american Brian Tarantina a fost descoperit mort în locuinţa sa din New York. Conform anchetei preliminare, cauza este o supradoză de droguri. Surse din poliţie au declarat că Brian Tarantina (60 de ani) a fost descoperit mort în locuinţa sa din cartierul Manhattan, cauza fiind o supradoză de droguri. 

Poliţiştii şi medicii chemaţi de nepoata actorului, care îşi descoperise unchiul fără cunoştinţă, au găsit o pudră albă lângă acesta, despre care s-a crezut că este drog. Decesul a fost pronunţat la faţa locului.

Brian Tarantina a aparut in numeroase roluri secundare in filme din anii 1980 – 2000, precum „Scara lui Jacob/ Jacob’s Ladder”, „Uncle Buck”, „The Jerky Boys”, „Summer of Sam”, „Knight and Day”, „Carlito’s Way”, „Donnie Brasco”, „City By the Sea” etc.

De asemenea, a aparut in numeroase seriale de succes, precum „Law & Order”, „Miami Vice”, „Spin City”, „Oz”, „NYPD Blue”, „ER”, „The Sopranos”, „Gilmore Girls”, „Heroes”, „The Black Donnellys”, „The Blacklist”, „Madame Secretary”, „Blue Bloods” si, mai recent, in „The Marvelous Mrs. Maisel”.