Stratul de zăpadă la Bâlea Lac măsoară 19 cm. Un sfert din viitorul hotel de gheaţă a fost rezervat

Stratul de zăpadă a ajuns la 19 centimetri miercuri după-amiaza la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgăraș, la Bâlea Lac, unde deja au fost rezervate un sfert din locurile de cazare de la viitorul hotel de gheață, unic până acum în România.

05 oct. 2016, 20:25
Stratul de zăpadă la Bâlea Lac măsoară 19 cm. Un sfert din viitorul hotel de gheaţă a fost rezervat

Termometrele indică temperaturi cuprinse între minus 3,7 grade și minus 5 grade Celsius, potrivit meteorologilor sibieni.

La Bâlea Lac principala atracție turistică și în această iarnă va fi construcția hotelului de gheață, pentru care unii turiști și-au rezervat camere încă din sezonul trecut. Noutatea acestui an este tema hotelului de gheață — Hollywood.

„Rezervări se fac încă din sezonul trecut. Hotelul de gheață a fost rezervat în procent de 25-50 %. În acest an, tema hotelului va fi Hollywood”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Lidia Bădilă, purtător de cuvânt al hotelului de gheață de la Bâlea Lac.

În fiecare an, în hotelul de gheață și igluurile de la Bâlea Lac vin turiști din toată lumea, acestea fiind până în prezent singurele spații de cazare de gheață din România. La Bâlea Lac în fiecare an a fost ridicată și o biserică de gheață, în care au fost oficiate cununii și botezuri.

VEZI şi IMAGINI de SENZAŢIE la Bâlea Lac. Iubitorii sporturilor de iarnă au schiat în tricou VIDEO