Strigăt de ajutor pe Facebook. Doi părinţi din Lugoj îşi caută fiul dispărut în urmă cu 19 ani

Doi părinţi din Lugoj îşi caută cu disperare fiul dispărut în urmă cu aproape două decenii. Laurenţiu Gheorghe se afla în Turcia în 1999, cînd a avut loc un mare cutremur. De atunci, familia nu mai ştie nimic de el. Oamenii nu şi-au pierdut speranţa şi au demarat o adevărată campanie pe reţeaua de socializare.

06 feb. 2018, 08:58
Strigăt de ajutor pe Facebook. Doi părinţi din Lugoj îşi caută fiul dispărut în urmă cu 19 ani

Familia Gheorghe din Lugoj şi-a pierdut fiul în urmă cu 19 ani, când Laurenţiu a plecat în Turcia. Şi-a sunat părinţii din Istanbul, le-a spus că este bine, după care a închis brusc telefonul. Acela a fost ultimul semn de viaţă pe care l-a dat. De atunci nimeni nu mai ştie nimic despre el.

Disperaţi, părinţii au fost apelat la toate autorităţile statului, precum şi în Turcia şi Norvegia, pentru a-şi găsi fiul, însă fără niciun rezultat. Nu s-au dat bătuţi şi au demarat o campanie pe facebook. Au distribuit fotografia lui laurenţiu ţi fac apel la cei care pot să ofere un indiciu despre băiatul lor să-i contacteze.

„Unde eşti, tu băiatul meu drag? Te rugăm, dă-ne un semn de viaţă. Anul acesta, în luna martie se împlinesc 19 ani de când ai plecat de acasă, ani grei pentru noi, părinţii tăi. Am rămas cu pozele tale şi cu amintirile copilăriei şi adolescenţei tale. Zilele acestea am auzit că o doamnă a sunat-o pe verişoara ta Dana, sora lui Adin, în Italia şi i-a spus: «Să nu-l mai căutaţi pe Laurenţiu, că în vara anului 2017, mama lui Laurenţiu a trecut pe lânga el şi nu l-a recunoscut». Dana nu a mai putut să întrebe nimic pentru că doamna respectivă a închis telefonul. Eu mă întreb, unde s-a întâmplat acest lucru şi dacă este adevărat, tu băiatul meu drag, de ce nu m-ai oprit din drum? Laurenţiu, eu nu mai sunt mama pe care tu ai lăsat-o acasă. Anii trăiţi fără tine, băiatul meu, au fost ani chinuiţi şi îndureraţi. Te rugăm, eu şi tatăl tău, dă-ne un semn de viaţă, nu ne lăsa să plecăm din această lume fără să te mai întâlnim măcar o dată. Fie-ţi milă de noi, băiatul nostru drag. Să ştii că în toţi aceşti ani te-am căutat fără încetare şi nimeni nu ne-a putut da vreo informaţie corectă despre tine. Autorităţile statului au fost surde la strigătul nostru de ajutor. Te iubim, Laurenţiu, şi te aşteptăm să te întorci acasă!!!”, este mesajul sfâşietor postat de Ioana Gheorghe.

Din păcate, până acum nu au primit nicio veste.