STRIGĂT DE AJUTOR: Un copil de 8 ani şi-a pierdut un ochi din cauza cancerului. Tumoarea nu a dispărut, se îndreaptă către creier

Publicat: Sâmbătă, 08 Iulie 2017 21:06 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Iulie 2017 21:06 // Sursa: romaniatv.net

Augustin are doar 8 ani şi suferă de cancer la ochiul stâng. Acum un an a fost operat, a urmat un tratament de un an de zile, dar din păcate boala a recidivat la începutul acestui an. S-a efectuat şi a doua operaţie, unde ochişorul stâng i-a fost inlăturat, dar tumoarea nu a dispărut, ba chiar a început să crească şi sa se îndrepte către creier.

Un băieţel de 8 ani duce o luptă contracronometru pentru viaţa lui. Suferă de cancer rabdimiosarcoma, cancer foarte agresiv care îi pune viaţa în pericol. Pentru a

Cum in tara nu a gasit rezolvare, familia băiatului s-a adresat mai multor clinici din strainatate. A primit raspuns pozitiv din Turcia, de la Spitalul Medical Park, unde a si inceput tratamentul pentru salvarea celui de-al doilea ochi si, implicit, a vietii.

Tratamentul de un an costa, insa, mult peste posibilitatile parintilor, care au apelat la sprijinul Asociatiei „Salveaza o inima". In parteneriat cu Fundatia „Sf. Gheorghe" din Republica Moldova se încearcă strangerea banilor pentru tratament, in valoare de 130.000 de Euro.

Chiar daca parintii sunt pur si simplu ingenunchiati, Augustin este foarte puternic si incearca sa-si consoleze mama: „Lasa mami, nu te necaji, o sa-mi creasca la loc ochiul"! Durerea este enorma, insa noi putem fi salvarea baiatului! Noi, impreuna!

Viața lui depinde de fiecare dintre noi!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia "SALVEAZA O INIMA"
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H