Strigăt disperat de ajutor din partea unui preot. Micuța are mare nevoie de rugăciuni. Românii pot salva viața unui suflet inocent

Preotul Ciprian Tudor a postat un mesaj dureros, dar care poate salva vieți. Copilul unui părinte al BOR are mare nevoie de ajutor. 

05 nov. 2022, 12:14
Strigăt disperat de ajutor din partea unui preot. Micuța are mare nevoie de rugăciuni. Românii pot salva viața unui suflet inocent

Orice ajutor este binevenit pentru micuța Ecaterina, fiica Preotului Nicolae.

„Și îngerii mai au nevoie de câte o rugăciune!

Vă rog să ne rugăm pentru Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima de la Biserica Sf Nicolae Dintr-o Zi și să transmiteți și altor preoți și credincioși pe care-i cunoașteți ca să se roage pentru sănătatea Ecaterinei.

Totodată, vă rog să înălțați rugăciuni și pentru pr. Nicolae și preoteasa Catalina părinți greu încercați în aceste clipe. Să vă rugați să-i întărească Dumnezeu.

Să vă rugați și pentru medicii care o tratează pe Ecaterina pentru a găsi soluțiile medicale prin care să o salveze. Operatie de tumora cap”, a transmis preotul Ciprian Tudor.

VEZI AICI cea mai puternică rugăciune către Dumnezeu. Se spune în momentele în care sufletul îţi este împovărat şi nu mai vezi ieşirea din labirintul necazurilor.

VEZI AICI cea mai puternică rugăciune către Fecioara Maria. Se rosteşte de cinci ori pe zi, timp de 10 zile pentru împlinirea dorinţelor.