Strigăt disperat de ajutor pentru o fetiţă de 4 ani. Eva are cancer şi doar o operaţie în Turcia îi poate reda copilăria

O fetiţă de doar 4 anişori a fost diagnosticată cu nefroblastom (malign) de grad V (avansat) la ambii rinichi. Copila are o şansă la viaţă dacă o să fie operată de urgenţă la o clinică din Turcia. Ar avea nevoie de 150.000 de euro şi orice ajutor contează.

29 mai 2017, 19:53

Eva are 4 ani si saptamana trecuta s-a dus la medic pentru ca era racita. De fapt, Eva are un tip complicat de cancer si are nevoie urgenta de operatie si tratament, toate insumand 150.000 de euro.

Joi, copila a fost internată la Spitalul Grigore Alexandrescu cu febră rezistentă și tuse. Deocamdată starea ei este bună, iar șansele de supraviețuire sunt mari, pentru că nu există încă metastaze, dar tumorile sunt destul de mari și trebuie intervenit rapid. 

Ioana Chicet Macoveiciuc, autoarea blogului Prinţesa Urbană, face un apel către toţi cei care o pot ajuta pe fetiţă.

„Dacă lucrați într-o companie care are un buget pentru donații, vă rog să le semnalați povestea Evei. Ofer un banner aici pe blog vreme de o lună în poziție superioară oricărei companii care donează pentru Eva 500 de euro. Dacă sunt mai multe, ofer mai multe bannere, pe rând sau în poziții succesive. Vă rog să îmi scrieți la [email protected] dacă vreți să ajutați. Sunt încrezătoare că putem da o șansă la viață acestei fetițe. Ramona, multă putere! Nu sunteți singuri! Vine 1 iunie. Haideți să facem o minune de Ziua acestui Copil!”, scrie Ioana pe blog.

Acum putem să o ajutăm pe Eva donând 2 euro la numărul scurt 8848 cu textul „Eva”.

Puteți dona direct în contul bunicii Evei, aici:

RO48INGB0000999904798928
Ursu Laura Camelia

Contul de paypal este: [email protected]

Puteți intra pe grupul de donații pentru Eva, unde se vând și se cumpără lucruri, iar banii se duc la Eva: https://www.facebook.com/groups/661706784023762

Puteți da mai departe, puteți ruga cunoscuți să doneze, și 10 lei sunt de ajutor.