STRIGĂTOR LA CER! Fiica bătrânei care cântăreşte 25 de kilograme face demersuri pentru a-i lua casa

Bătrâna din Iaşi care a ajuns la spital cântărind doar 25 de kilograme a fost uitată de cei patru copii ai săi. Nu s-au interesat de ea înainte de internare şi nici n-au venit să o viziteze după ce au aflat că mama lor a ajuns în spital. Ba mai mult, una dintre fiice deja se interesează cum poate intra în posesia averii bătrânei.

12 iun. 2014, 07:58
STRIGĂTOR LA CER! Fiica bătrânei care cântăreşte 25 de kilograme face demersuri pentru a-i lua casa

Batrana din localitatea Gorban, mama a patru copii, a ajuns sa suporte o umilinta greu de descris in cuvinte din partea uneia dintre fiice. Dupa ce a stat in grija medicilor mai bine de zece zile, femeia in varsta de 75 de ani a fost abandonata de cei carora le-a dat viata. Numai piele si os, cu o greutate de numai 25 de kilograme, femeia a ajuns dupa multe insistente in centrul medico-social din Raducaneni.

Revoltatoare este atitudinea fiicei sale care locuieste in Italia.

Nici nu a vrut sa auda de optiunea de a se intoarce in tara pentru a-si ingriji mama, precizand ca are alte prioritati si abia dupa cateva luni va putea pleca din Italia pentru scurt timp. Potrivit bzi.ro, în timp ce mama acesteia este hranita de infirmierele din centru si abia reuseste sa mai scoata doua cuvinte, fiica din Italia a inceput sa se intereseze ce modalitate exista pentru a intra in posesia casei parintesti si a pamantului pe care il are batrana. 

Povestea tragica a batranei a început din momentul in care a lasat un cuplu in propria casa, cu conditia de a o ingriji. Era singura varianta in fata indiferentei propriilor copii. Nu a stiut sa semneze si a pus degetul pe actul in care erau stipulate clar obligatiile acelui cuplu. Cosmarul a inceput cu infometarea si abandonul in mizerie, pana in momentul in care acel cuplu din localitatea Gorban a lasat-o de izbeliste.