Strigătul de disperare al unui student de 21 din Vrancea, paralizat de la brâu în jos. O operaţie în Thailanda i-ar putea schimba viaţa

Îmi doresc să merg și să am o viață normală, să nu depind de nimeni”. Este strigătul de ajutor al unui student de 21 din Vrancea, paralizat de la brîu în jos. Cu 3 ani în urmă, Daniel a fost implicat într-un accident rutier. Medicii i-au readus acum speranţa. O operaţie în Thailanda l-ar putea repune pe picioare. Costul este însă, mult prea mare pentru puterile financiare ale părinţilor lui. De aceea, apelează la bunătatea oamenilor.

27 iun. 2017, 13:56
Strigătul de disperare al unui student de 21 din Vrancea, paralizat de la brâu în jos. O operaţie în Thailanda i-ar putea schimba viaţa

La doar 18 ani, Daniel a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat. Destinul avea să i se schimbe brusc.

„Am avut un accident rutier în comună. Învăţam pentru bac la română. Am plecat la un bar să mă recreez. Într-o curbă, am pierdut controlul maşinii. Mi s-a fracturat coloana în două”, povesteşte băiatul.

Nimeni nu mai credea că Daniel va scăpa cu viaţă! Medicii au făcut însă tot ce a fost omenesc posibil. L-au readus printre noi, dar n-au putut să-l mai pună pe picioarele lui. Daniel a fost ţintuit într-un scaun cu rotile.

Între două operații, la un an de la accident, Daniel a dat bacalaureatul. A promovat cu notă mare şi a mers chiar mai departe pentru realizarea visului său. Vrea să ajungă inginer constructor.

„Cu timpul m-am obişnuit. Am vrut să fiu cât mai independent, să mă pot descurca singur în toate problemele. Să nu depind de nimeni”, marturiseste Daniel.

Viaţa i-a surâs din nou. Iar Daniel avea să simtă fiorii dragostei. S-a îndrăgostit de o tânără, iar de doi ani aceasta îi este alături zi de zi.

Daniel este susţinut de toţi cei dragi, iar cea mai mare bucurie ar fi să poată merge din nou. E greu, dar nu imposibil. O operaţie în Thailanda i-ar putea schimba viaţa. Daniel ar putea redeveni băiatul activ şi plin de viaţă din trecut. Deocamdată, banii stau în calea realizării marii dorinţe. Operaţia costă o sută de mii de euro. Până acum a reuşit să strângă doar 14 mii de euro. Daniel poate fi ajutat donând 2 euro prin sms sau chiar mai mult în contul deschis special pentru operaţie.

Donaţii pentru Daniel Marian Anghelachi

  • SMS la 8824 cu textul Marian” – 2 euro/sms
  • cont bancar RO76BTRLRONCRT0240005001, deschis la Banca Transilvania