Striptease MORTAL: Femei soldat filmate în timp ce dansau lasciv în JURUL PUŞTII VIDEO

După ce la începutul lunii iunie armata israeliană a descoperit faptul că mai multe femei soldat au postat imagini sexy pe Facebook, în cursul zilei de marţi un nou scandal a fost iscat, după ce pe internet a apărut un film în care mai multe femei îmbrăcate sumar dansau lasciv în jurul unei puşti.

12 iun. 2013, 11:59

Femeile soldat din Israel fac senzaţie pe internet după ce s-au filmat în timp ce dansau sexy în jurul unei puşti, potrivit The Sun.

Citeşte şi Femei soldat israeliene au postat fotografii TOPLESS pe Facebook

Cu toate că în prezent nu se ştie dacă este vorba de aceleaşi femei care au iscat scandalul de la începutul lunii iunie, atunci când mai multe tinere s-au fotografiat în ipostaze sexy cu arma în mână, noua filmare provoaca furori în rândul conducerii armatei.

Astfel, trei tinere îmbrăcate sumar au făcut striptease în jurul unei arme. Potrivit unui comunicat al autorităţilor, femeile au fost pedepsite pentru comportamentul lor inadecvat. Mai mult, pe fundal se aude cum una dintre ele spune că va posta filmarea pe Facebook şi le va „eticheta” pe celelalte pe reţeau socială. Cu toate acestea, numele lor nu au fost date publicităţii, ancheta având loc în interiorul armatei.

Citeşte şi Una dintre cele mai SEXY femei din lume a pozat topless