Stromsgodset-Steaua. Veste TERIBILĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI

Stromsgodset-Steaua. Marius Șumudică, rival declarat al roş-albaştrilor, a declarat că Steaua va avea un sezon greu în Liga I şi că este posibil să rateze calificarea în grupele UEFA Championsn League. Steaua joacă în turul II preliminar cu Stromsgodset.

15 iul. 2014, 15:15
Stromsgodset-Steaua. Veste TERIBILĂ pentru ROŞ-ALBAŞTRI

Stromsgodset-Steaua. „L-au pierdut pe Tatarusanu, pe Gardos pentru jocul asta, nu mai spun de Bourceanu, Pintilii, Piovaccari… tot axul central. Intr-o ehcipa cam da echilibru. Cel mai important, l-au pierdut pe Reghe, omul care stia sa conduca acest grup. Consider ca Steaua a mai pierdut din potenta, din agresivitate, cred ca erau atu-urile de baza la momentul cand Reghe era antrenor. Cred ca Steaua va avea de suferit si nu-i va fi usor. Daca nu se vor califica, lucru posibil acum, cu acesti norvegieni, cu siguranta va fi cutremur, nu va fi usor de digerat”, a declarat Marius Șumudică la Dolce Sport.

Stromsgodset – Steaua va avea loc, miercuri, de la ora 20:30, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Partida dintre Stromsgodset şi Steaua va fi condusă de arbitrul olandez Serdar Gözübüyük, care va fi ajutat la cele doua linii de compatriotii sai Davie Goossens si Patrick Langkamp. Rezerva a fost desemnat Jeroen Manschot.

Returul meciului Stromsgodset – Steaua este programat peste o saptamana la Bucuresti.