Structurile publicitare DOBORÂTE DE FURTUNĂ, desfiinţate de municipalitate, reamplasate de PS3

Structurile publicitare prăbuşite în zona Pieţei Unirii, care au provocat victime în timpul furtunii de joi, au fost desfiinţate prin dispoziţie de primar general, însă, după scurt timp, au fost reamplasate cu avize sau autorizaţii emise de Primăria Sectorului 3 (PS3).

23 mai 2013, 16:48
Structurile publicitare DOBORÂTE DE FURTUNĂ, desfiinţate de municipalitate, reamplasate de PS3

„Referitor la structurile publicitare prăbuşite în zona Pieţei Unirii, care au provocat victime, Direcţia Control din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti a efectuat verificări asupra legalităţii amplasării acestora. Astfel, s-a constatat că aceste structuri au fost amplasate cu aprobarea Primăriei Sectorului 3 şi, deşi în repetate rânduri, aceste structuri publicitare tip prismă au fost desfiinţate pe cale administrativă prin Dispoziţie de Primar General, acestea au fost reamplasate după scurt timp cu avize/autorizaţii emise de către primăria de sector”, se arată într-un comunicat remis, joi seară, de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

Potrivit Mediafax, municipalitatea mai precizează, referitor la cortul prăbuşit, tot joi, în zona Baba Novac din sectorul 3, că ancheta în acest caz se desfăşoară „la nivelul primăriei de sector”.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, în urma prăbuşirii cortului din Sectorul 3 în care era organizat un târg de haine, au fost rănite patru persoane. Una dintre acestea, aflată în comă, este internată la Spitalul „Sf. Pantelimon”.