Student găsit spânzurat într-o pădure din Iaşi. Tânărul nu a lăsat nicio explicaţie la locul tragediei

Un student de 22 de ani, a fost găsit spânzurat într-o pădure dn zona localităţii ieşene Voineşti, după ce rudele anunţaseră Poliţia că tânărul dispăruse de acasă în urmă cu trei zile.

11 apr. 2021, 13:38
Student găsit spânzurat într-o pădure din Iaşi. Tânărul nu a lăsat nicio explicaţie la locul tragediei

Student spânzurat în judeţul Iaşi. Tânărul, originar din localitatea ieşeană Voineşti, urma cursurile Facultăţii de Economie din cadrul Iaşi. El a plecat joi de acasă, iar familia l-a dat ulterior dispărut, după ce nu a mai putut fi contactat pe telefon.

Poliţiştii au sesizat dispariţia tânărului în cursul zilei de sâmbătă şi au început căutările, fiind ajutaţi de prietenii studentului.

El a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea localităţii Voineşti.

Student dispărut, găsit spânzurat

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili care au fost cauzele care l-au determinat pe tânărul de 22 de ani să-şi pună capăt zilelor.

Prietenii s-au mobilizat sâmbătă pentru căutarea lui în jurul comunei Voinești, unde locuia. Din nefericire, studentul a fost găsit spânzurat, duminică de dimineață.

„Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi… Mi-ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care m-a încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit toți… Drum lin, leule ??✨”, a scris Claudia pe Facebook, atunci când a aflat tragica veste, scrie Libertatea.

Citeşte şi: Lucian Bode explică românilor din diaspora cum pot veni în ţară pentru Paşti. Care sunt variantele