Student mort înaintea unui examen online. Tânărul a făcut infarct

Un student din anul I de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a murit cu câteva minute înainte să intre în exxamen. Părinţii tânărului au anunţat conducerea facultăţii că acesta s-a stins în urma unui infarct.

19 ian. 2021, 11:25
Student mort înaintea unui examen online. Tânărul a făcut infarct
Student mort înaintea unui examen, la Universitatea Babeş Bolyai

Student mort înaintea unui examen. Tânărul e pregătea să susțină un examen online la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării în momentul în care s-a petrecut tragedia.

Student mort înaintea unui examen online

Studentul a intrat în apel cu restul colegilor, însă nu a mai răspuns la semnalele profesorului, informează monitorulcj.ro. Părinţii tânărului au fost cei care au anunţat conducerea facultăţii că acesta a decedat în urma unui infarct.

Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru monitorulcj.ro, Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB.

Citeste si Bărbat atacat de fosta iubită. Victima s-a ales cu leziuni care au necesitat spitalizare, iar agresoarea, cu dosar penal

Prietenii băiatului au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: „Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; „Nu te vom uita!”; „Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

Citeste si Accident grav în Mureş. O persoană decedată şi alte două rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

 

 


loading...