Student, vaccinat antiCOVID de un farmacist, în supermarket. Totul a fost filmat şi a făcut înconjurul lumii – VIDEO

Doi oameni care se aflau la cumpărturi de produse alimentare din Washington DC au primit săptămâna aceasta un vaccin antiCOVID nefolosit.

05 ian. 2021, 18:52
Student, vaccinat antiCOVID de un farmacist, în supermarket. Totul a fost filmat şi a făcut înconjurul lumii – VIDEO

Student, vaccinat antiCOVID de un farmacist, în supermarket. Un farmacist i-a oprit și le-a propus să îi vaccineze împotriva coronavirusului.

Student, vaccinat antiCOVID de un farmacist, în supermarket. Acţiunea a făcăut înconjurul lumii

Băiatul care studiază la drept David MacMillan și un prieten erau la un supermarketul Giant Food în ziua de Anul Nou, când un farmacist i-a oprit și i-a întrebat dacă doresc să primească miracolul anti-COVID-19, deoarece problemele de aprovizionare persistă în întreaga țară.

„S-a întors spre noi și a spus: «Hei, am două doze de vaccin și va trebui să le arunc dacă nu le dau cuiva. Închidem în 10 minute. Vrei vaccinul Moderna? » Sunt foarte recunoscător pentru această oportunitate”, a spus MacMillan.

David MacMillan s-a filmat când primea vaccinul și a pus clipul pe TikTok. David a povestit exact ce reacție a avut la vaccin, pentru a le demonstra gurilor rele că totul e sigur.

„După cum vedeți, nu am nicio vânătaie. Nu este nicio roșeață. Nici nu îți dai seama unde a intrat acul. Nu am avut febră, nu m-am simțit letargic. Durerea de cap și celelalte dureri minore au dispărut după prima zi. Încă mă doare mâna destul de tare. Mă durea când ridicăm mâna deasupra capului. Dar e mai bine. Atunci când îți vine rândul la vaccin, categoric roagă-i să ți-l facă în mâna pe care o foloseșți mai puțîn”, a declarat David MacMillan.

Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor recomandă statelor să ofere medicamentul primilor respondenți, lucrătorilor esențiali și populațiilor cu risc, inclusiv persoanelor în vârstă din casele de îngrijire medicală.

Dr. Moncef Slaoui, consilierul de vârf al planului de distribuție a vaccinului Operation Warp Speed ​​al administrației Trump, a recunoscut duminică că lansarea necesita îmbunătățiri și a dat vina pe liderii statului.

@justlydeserved##vaccine ##Welcome2021 ##bye2020 ##covidvaccine ##vaccinecoronavirus @dr.eric.b♬ Celebrate the Good Times – Mason

Citeşte şi: Valeriu Gheorghiță a vorbit despre AMÂNAREA administrării celei de-a doua runde a vaccinului antiCOVID. Cum se va desfăşura totul