Studenta CRIMINALĂ din Arad a ajuns NIMFOMANĂ. Carmen Bejan, personaj de ROMAN POLIŢIST

Carmen Bejan, studenta criminală din Arad care a tranșat un bărbat în camera ei de la căminul studențesc din Timișoara, a ajuns personaj de roman polițist.

19 mart. 2018, 17:46
Studenta CRIMINALĂ din Arad a ajuns NIMFOMANĂ. Carmen Bejan, personaj de ROMAN POLIŢIST

Eugenia Crainic, o fostă jurnalistă din Arad, soție de ofițer de poliție, s-a inspirat din povestea tinerei condamnate pentru uciderea unui client cu care s-ar fi iubit pe bani şi s-a gândit să-i ofere personajului cărții sale puțin din aura misterioasă a lui Carmen Bejan.

Carmen Bejan, studenta criminală de la Timişoara, super mulţumită. Ce se întâmplă cu Claudiu Şatran, soţul ei FOTO

„Mobilurile care i-au mânat pe criminali să ucidă au fost mereu cele clasice: bani, gelozie, ură. Nimic original. Ca atare, am hotărât să le cosmetizez puțîn. Să mă fac o cosmeticiană de crime. (…).Și m-am gândit așa: se ia o crimă care chiar s-a întâmplat, se amestecă bine victima și făptuitorul sau chiar făptuitorii, se coace la foc mic un motiv mult mai bun pentru comiterea faptei decât motivul avut de autorul propriu-zis, se așterne pe hârtie și se consumă seara, la lumina veiozei, cu un pahar de vin roșu alături, pe îndelete. Mi-am dat seama, în timp, că ucigașii contemporani și dintotdeauna strică crime răsunătoare cu motivațiile lor de doi bani. Cât de slab să fii, să ucizi într-un mare fel, dar dintr-un motiv insignifiant?! Cei mai mulți și-ar fi rezolvat problemele, în mod cert, dacă n-ar fi recurs la luarea unei vieți. Dar cum să-nveți un om cu mintea vraiște că nu crima este soluția?” spune autoarea, Eugenia Crainic.

Studenta criminală, gest halucinant făcut după gratii. Colegele de celulă au început să îşi facă cruce FOTO

Studenta criminală din acest roman primește noi roluri, ajunge o nimfomană care, precum în realitate – în cazul cunoscutei Carmen Bejan, care a inspirat-o pe autoare – are relații cu bărbați care plătesc pentru sex. Acțiunea se petrece, ca și în realitate, în căminul studențesc din Timișoara.

În tot acest timp, Carmen Bejan își ispășește pedeapsa în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad, scrie Cancan.