Studenta din Oradea a pierdut lupta cu moartea, zeci de persoane s-au mobilizat pentru salvarea ei

Sfârşit tragic pentru studenta din Oradea, pentru care zeci de oameni au donat sânge ca să-i salveze viaţa. Larisa nu a mai avut puterea să lupte cu moartea: infecţia cauzată de o afecţiune renală i-a fost până la urmă fatală.

14 oct. 2011, 17:26
Studenta din Oradea a pierdut lupta cu moartea, zeci de persoane s-au mobilizat pentru salvarea ei

Larisa Gianina, o tânără student la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, a murit la începutul acestei săptămâni. Ea se afla internată, de mai multe săptămâni, în stare gravă şi era menţinută în viaţă doar de aparate. Potrivit adevarul.ro, familia şi apropiaţii au sperat până în ultima clipă că tânăra se va recupera.

Tânăra bihoreancă suferea de o boală necruţătoare, iar la începutul acestei luni, familia făcuse un apel la cunoscuţi, să doneze sânge. Zeci de persoane s-au mobilizat pentru salvarea ei, trecând pe la Centrul de Transfuzie Sanguină din Oradea, însă, din păcate, Larisa nu a mai putut fi ajutată.

Drama familiei a început chiar înainte de Crăciun, când fata a făcut o infecţie gravă, cauzată de boala de care suferea.

În urmă cu mai bine de trei ani, tânăra a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip impresionant în care îi ura, tatălui ei, „Crăciun Fericit în ceruri”, filmuleţul având, în mai puţin de 24 de ore, peste 800.000 de vizualizări.

 


loading...
Partenerii noștri