Studenţi sub acoperire. SRI ascunde numele celor care urmează cursurile Academiei de Informaţii, ordinul a fost emis de Guvern

Publicat: Marţi, 25 Februarie 2020 12:18 // Actualizat: Marţi, 25 Februarie 2020 12:18 // Sursa: romaniatv.net

Studenții care se pregătesc pentru SRI nu vor mai fi înregistrați în Registrul Matricol Unic al Universităților din România, potrivit ordinului ministrului Educației publicat în Monitorul Oficial.

În mod normal, toți studenții înregistrați la programele de licență, master și studii postuniversitare de la universitățile de stat și particulare trebuie înregistrați în acest registru matricol unic.

Potrivit unei informaţii publicate de hotnews.ro, ordinul semnat de Monica Anisie arată că sunt exceptați de la această înregistrare următorii:

Studenții Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" înmatriculați la programele de licență, master și postuniversitar pentru nevoile Serviciului Român de Informații și pentru alte autorități publice cu atribuții în domeniul securității.

Cetățenii străini pregătiți în cadrul Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" pe bază de protocoale încheiate în acest scop de către Serviciul Român de Informații și organe similare de informații ale statelor de care aceștia aparțin, în condițiile legii.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Academia Naţională de Informaţii SRI studenti SRI
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H