Studenţii au scos la vânzare LOCURILE DE CĂMIN. Vezi cât costă un loc de cazare

Nici nu a început anul universitar, că mafia căminelor e deja în floare. Un loc de cazare se vinde cu sute de euro în Bucureşti, ba chiar depăşeşte chiria pe o lună pentru un apartament de lux, informează România TV.

20 sept. 2013, 07:49
Studenţii au scos la vânzare LOCURILE DE CĂMIN. Vezi cât costă un loc de cazare

Cu 10 zile până la începerea noului an universitar, studenţii au început deja să vândă locurile de cămin pe Internet. Preţurile cerute sunt destul de mari, între 100 şi 200 de euro în căminele nerenovate, dar şi până la 750 de euro pentru căminele noi.

Potrivit anunţurilor deja existente pe Internet, pe micapublicitate.ro, un loc din căminul Moxa se vinde cu 600 de euro. De asemenea, în complexul Belvedere, un loc de cămin se vinde cu 750 de euro, iar în acelaşi complex, studenţii cer pentru locul lor în cămin, într-o cameră de patru persoane, 400 de euro.

În căminele de la Agronomie, preţurile sunt ceva mai mici, şi anume 200 de euro. În căminele din Regie se cere o taxă iniţială de 300 de lei, dar şi o taxă lunară de 350 de lei. Unde sunt condiţii mai bune, sumele pot creşte chiar şi la 450 de euro.

Cei care recurg la aceste metode ar trebui să se gândească şi la sancţiuni. Studenţii care sunt prinşi că locuiesc ilegal în cămine, riscă să fie daţi afară şi, de asemenea, nu mai pot solicita un loc în cămin pe perioada studenţiei.

Citeşte şi Unde se pot caza studenţii în Bucureşti. Topul celor mai cunoscute cămine private FOTO