Studentul ROMÂN mort în accidentul aviatic, comemorat în Canada VIDEO

Comunitatea oraşului canadian Ajax vrea să onoreze amintirea lui Andrei printr-o placă memorială şi plantarea unui copac. Sora tânărului a spus că Universitatea din Cluj ar putea să înfiinţeze o bursă care să-i poarte numele.

24 iul. 2014, 08:14
Studentul ROMÂN mort în accidentul aviatic, comemorat în Canada VIDEO

Povestea studentului român care a murit în tragedia aviatică din Ucraina a şocat Canada, ţara în care locuia tânărul. Oamenii din oraşul său vor să-i onoreze amintirea. În acelaşi timp, Universitatea de la Cluj, unde studia Andrei medicina, ar vrea să înfiinţeze o bursă care să îi poarte numele, spune sora acestuia, potrivit România TV.

Citeşte şi Avion prăbuşit Ucraina: Un comandant al rebelilor recunoaşte că separatiştii au avut racheta BUK

Familia studentului român este încă devastată de durere, mai ales că tânărul nu a fost identificat până în acest moment. Rudele sale se întreabă când vor putea să-l înmormânteze.

Nu este suficient că a murit? Nu putem să-l primim acasă, să facem… Să-l plângem?. Universitatea din România vorbea despre înfiinţarea unei burse în numele lui. Acest lucru mi se pare uimitor pentru că ceea ce voia să facă el era să schimbe lumea pentru a deveni un loc mai bun„, a declarat sora tânărului decedat în accident pentru o televiziune canadiană.

Nu doar atât, şi comunitatea oraşului Ajax, din provincia canadiană Ontario, vrea să onoreze amintirea lui Andrei.

Citeşte şi HORROR: Cadavre din avionul doborât în Ucraina au căzut peste un orfelinat

Mă gândesc să punem o placă memorială la baza copacului cu numele său, unde o să scrie modul în care a murit, dar şi ce tânăr incredibil a fost„, a declarat un oficial al oraşului.

Andrei se îndrepta spre Bali, împreună cu prietena sa, Olga, în momentul în care avionul în care se afla a fost doborât de o rachetă. Erau gândurile şi dorinţele lui Andrei. A fost un om pe care nu părea să-l supere nimic. Era tot timpul fericit şi fiecare clipă din viaţă a trăit-o cu mare intensitate. Povestea mult cu bunica lui.