Studioul ieşean Heylux deţine recordul celor mai mari bonusuri din videochat

Jobul de model e tot mai tentant pentru ieșencele care vor să facă repede și ușor bani. Femeile cu experiență în acest domeniu spun însă că numai studiourile mari reușesc să ofere câștiguri și condiții de lucru cu adevărat exceptionale. Pentru a afla mai multe despre acest lucru am stat de vorbă cu managerul Heylux, despre care multe modele spun că este cel mai bun studio de videochat din Iași și din țară.

28 iun. 2017, 09:44
Studioul ieşean Heylux deţine recordul celor mai mari bonusuri din videochat

Amenajări de lux și servicii gratuite pentru modele

Din primul moment, am fost uimiți de profesionalismul la care poate ajunge un studio de videochat în privința amenajărilor, a banilor plătiți modelelor, sau a condițiilor extraordinare care se oferă acestor domnișoare. Și am înțeles ce muncă e din partea doamnelor care au grijă de studio ca să-l aducă la un asemenea nivel.

De exemplu, managerul de la Heylux ne-a explicat că tot mobilierul din studio este de la Mobexpert, gresia este Versace, candelabrele au cristale Swarovski, iar toate amenajările sunt făcute de designeri de interior specializați. Din fericire, doamna manager de la Heylux avea un interviu de angajare în videochat chiar în acel moment. Cu permisiunea domnișoarei venite la studio, după ce am promis că vom respecta total politica de confidențialitate a studioului, am aflat care erau motivele ei să caute acest job.

Bonusuri de 14.000 lei la angajarea în videochat

Evident, mai toate discuțiile la un interviu de angajare sunt în jurul banilor. Așa am aflat de ce Heylux e nr. 1 în preferințele fetelor din Iași: la un contract pe un an, numai bonusul de angajare e 4.300 lei. La fel, dacă e vorba de un contract pe 3 ani, bonusul de angajare are un nivel record: 14.000 lei. Pe lângă aceste sume imense din bonusuri, modelele se bucură de comisioane din studio între 50 și 80%, iar toți banii le sunt plătiți la zi, la finalul celor 8 ore lucrate.

Modelul venit la interviu era deja convins de recomandările unei prietene, așa că s-au discutat doar detalii financiare și de condiții de lucru. Mai ales că, pentru o domnisoara tânără, ca ea, programul flexibil de lucru oferit de Heylux era un avantaj în plus. Totodată, modelul beneficia de transport zilnic gratuit de acasă la studio și invers cu microbuze Mercedes, plus ședințe gratuite zilnice de make-up.

Job în videochat 100% legal

Pe lângă amenajările excepționale din studio, ne-a surprins și organizarea internă de la Heylux. În camerele de lucru era o curățenie perfectă. În zona administrativă, erau departamentele de Suport Tehnic, Financiar și Legal. De altfel, am aflat că Heylux, datorită experienței profesionale a personalului feminin, reușește să facă forme legale în timp record, astfel încât modelele să înceapă cât mai repede să facă bani dintr-un job în Iași 100% legal.

Apoi, am lăsat noul model de la Heylux să finalizeze ultimele detalii legate de noul său loc de muncă și să se gândească pe ce o să cheltuiască atâția bani. Acest lucru părea să fie singura sa preocupare, mai ales că va fi ajutată de cele mai bune trainere din videochatul din Iași, cu stagii de specializare făcute în străinătate: in Barcelona, in Praga si in Luxemburg. Așadar, era clar că va face bani repede și mulți și usor. De aceea, nu ne-am mai mirat de ce tot mai multe fete din Iași caută un job într-un studio de videochat luxos, care să le ofere o viață lipsită de griji.