SUA: Asasinul de la UCLA ucisese o persoană şi avea o listă cu persoane pe care urma să le ucidă

Fostul student care și-a ucis miercuri un profesor în campusul celebrei universități UCLA din Los Angeles (vestul Statelor Unite), și apoi s-a sinucis, a mai asasinat anterior o femeie în statul Minnesota și a întocmit o listă cu viitoare victime, a anunțat joi poliția locală.

03 iun. 2016, 06:33
SUA: Asasinul de la UCLA ucisese o persoană şi avea o listă cu persoane pe care urma să le ucidă

Poliția a găsit la domiciliul criminalului o ‘kill list’ (lista cu persoanele de ucis). Pe aceasta se regăsesc, printre alții, profesorul asasinat miercuri și o femeie găsită decedată în statul Minnesota la propriul ei domiciliu.

Ucigașul în vârstă de 38 de ani, pe nume Mainak Sarkar, a publicat cu câteva luni în urmă pe rețelele de socializare mesaje împotriva profesorului William Klug, acuzându-l pe acesta din urmă că i-a furat un cod informatic pe care l-ar fi dat unei alte persoane, acuzație despre care surse din cadrul universității, consultate de cotidianul Los Angeles Times, afirmă că este total neîntemeiată, informează Agerpres.

Citeşte şi SUA: Atac în cel mai mare campus universitar din Los Angeles. Două persoane au murit, inclusiv agresorul VIDEO

Fostul student a pătruns miercuri în incinta facultății de inginerie a UCLA și l-a împușcat mortal pe Klug, profesor de Inginerie Mecanică și Aerospațială, pentru ca imediat apoi să se sinucidă cu aceeași armă. Pe ‘kill list’ se mai află și numele unui alt profesor din aceeași universitate, dar care nu a mai fost atacat.