SUA: Trei deţinuţi „periculoși” evadaţi sunt căutaţi intens

Poliția americană a afirmat la sfârșitul săptămânii trecute că îi caută fără încetare pe cei trei deținuți "periculoși" care au reușit vineri o evadare spectaculoasă dintr-un penitenciar de securitate maximă aflat în California, scrie AFP.

25 ian. 2016, 04:27
SUA: Trei deţinuţi „periculoși” evadaţi sunt căutaţi intens

„Consider că situația este gravă, iar agenții din biroul șerifului comitatului Orange nu se vor odihni până când acești trei indivizi nu vor fi prinși”, a declarat șeriful Sandra Hutchens, în cursul unei conferințe de presă.

Cei trei evadați, Jonathan Tieu, 20 de ani, Hossein Nayeri, 37 de ani, și Bac Duong, 43 de ani, sunt considerați „criminali periculoși” posibil înarmați.

Tieu în special este urmărit pentru crimă și tentativă de omor.

Ei au reușit să taie un grilaj metalic care le-a permis să ajungă la o instalație de aerisire și apoi pe acoperișul închisorii, de unde au coborât cu ajutorul unei frânghii confecționate din cearceafuri.

FBI a oferit o recompensă de 20.000 de dolari pentru orice informație care permite localizarea lor, iar serviciile șerifului au adăugat la rândul lor 30.000 de dolari la această primă, încă 10.000 de dolari pe fugar