Sub acest chip ANGELIC se ascunde o CRUZIME de nedescris. Ce a fost capabilă să facă te va ÎNGROZI – FOTO

Kendall Jones este o majoretă din Texas şi pe cât este de frumuşică, pe atât este de crudă. Tânăra se află în centrul unui scandal care are ecouri în întreaga lume din cauza pasiunii sale pentru vânătoare şi a fotografiilor sângeroase postate pe reţelele de socializare.

02 iul. 2014, 08:45

Kendall Jones povesteşte în biografia sa de pe Facebook că a moştenit pasiunea pentru vânătoare de la tatăl său, care o lua cu el la partidele la care participa. Aspru criticată, Kendall spune că nu a împuşcat niciodată animale în afara partidelor de vânătoare legal organizate.

Prima sa victimă a fost, în 2008, un rinocer alb, pe care l-a ucis cu o armă Remington 416. Au urmat, în anul următor, un elefant şi un bizon şi un leu, apoi un leopard şi un hipopotam, astfel că la vârsta de 14 ani împuşcase deja şase dintre cele mai periculoase şapte animale.

Imaginile ŞOCANTE ale unei prezentatoare TV… UCIGAŞE FOTO

Totuşi, Kendall Jones nu este doar un vânător desăvârşit, care adoră să ucidă. Ea a participat recent la un program de salvare a rinocerilor albi din Africa de Sud, o specie pe cale de dispariţie.

În plus, ea spune că este o mare susţinătoare a conservării speciilor, la fel ca majoritatea vânătorilor, care în cazul dispariţiei animalelor nu ar mai avea ce vâna.