Suceava: Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un grav accident VIDEO

Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un grav accident rutier produs în judeţul Suceava. O Dacie, în care se aflau cele şase victime, a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure şi a fost lovită în plin de un TIR. Circulaţia pe DN 17 a fost blocată pentru aproape două ore.

10 nov. 2011, 06:31
Suceava: Două persoane au murit şi alte patru au fost rănite într-un grav accident VIDEO

Autoturismul în care se aflau cele şase victime a fost surprins de TIR în timp ce intra pe Drumul Naţional de pe un drum lăturalnic. În urma impactului violent, un tânăr de numai 22 de ani a murit pe loc, iar un altul a decedat după ce a ajuns la spital. Ceilalţi patru pasageri au fost grav răniţi. Ei au fost cu greu scoşi dintre fiarele maşinii.

„Pe DN17, la ieşirea din oraşul Humor către judeţul Suceava s-a produs un accident cu şase victime. Şoferul Daciei nu s-a asigurat corespunzător şi a fost surprins şi lovit în plin”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Şoferul TIR-ului a fost dus şi el la spital pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Victimele erau muncitori în construcţii şi se întorceau de la muncă.