Sucul de ceapă face minuni pentru sprâncene

Forma și aspectul sprâncenelor ne pot influența felul în care arată întreaga față, așadar acestea trebuie să fie îngrijite cu mare atenție. Multe femei care s-au pensat excesiv sau timp de ani de zile s-au pensat în mod greșit, au probleme cu creșterea firelor de păr.

15 feb. 2018, 16:33
Sucul de ceapă face minuni pentru sprâncene

Înainte să apelezi la machiajul în exces sau la tatuajul de sprâncene, ar fi bine să încerci un remediu simplu, care va stimula în mod eficient creșterea firelor de păr. Poate pare puțin ciudat, însă secretul este ceapa. Este o legumă ce are o mulțime de beneficii pentru sănătate și poate fi consumată atât crudă, cât și gătită. Mai mult decât, ceapa poate fi utilizată și extern, scrie avantaje.ro.

Sucul de ceapă face minuni pentru sprâncene

Puțini știu că sucul de ceapă hrănește și întărește foliculii de păr, accelerează creșterea firului de păr și conferă strălucire, potrivit girly.ro. Așadar, ar fi păcat să nu profiți de acest truc simplu, dar eficient. Tot ce trebuie să faci este să toci fin o ceapă mică, după care să extragi sucul din ea. Sucul de ceapă ce aplică pe sprâncene și se masează timp de 5 minute. După acest timp, curăță sprâncenele cu apă rece și demachiant. De asemenea, poți pur și simplu să masezi sprâncenele cu o felie de ceapă.

Repetă acest procedeu zilnic, iar rezultatele nu vor întârzia să apară în aproximativ o săptămână

Un secret care stimulează creșterea firelor de păr este uleiul de ricin, pe care îl poți aplica seara pe sprâncene, dar și pe gene cu mare grijă. Acesta se lasă să acționeze peste noapte.