Sucul-minune care topeşte celulita, netezeşte pielea şi îi redă elasticitatea. Cum trebuie consumat pentru rezultate maxime

Apectul inestetic de coajă de portocală, prezent nu doar la persoanele cu kilograme în plus, dar şi la cele normoponderale, creează complexe uriaşe. Există, însă, soluţii-minune pentru combaterea lui.

06 mart. 2022, 14:30
Sucul-minune care topeşte celulita, netezeşte pielea şi îi redă elasticitatea. Cum trebuie consumat pentru rezultate maxime

Sucul care topeşte celulita, spre exemplu, se prepară în casă din câteva ingrediente la îndemâna tuturor. Este o băutură uimitoare care schimbă complet aspectul pielii, în plus hidratează corpul şi favorizează slăbirea. Fiind foarte bogată în substanţe nutritive, această licoare îmbunătăţeşte, totodată, calitatea părului, pielii, unghiilor și vederii.

Cum prepari sucul care topeşte celulita

  • 1 lămâie
  • 2 lime
  • un sfert de ananas mediu
  • 5 grapefruit
  • o bucățică de ghimbir ras

Pentru început, curăţă fructele de grapefruit, lămâile și ananasul de coajă. Pune toate fructele în storcător. Dacă sucul ți se pare prea gros, poţi să îl subţiezi adăugând puțină apă sau gheață. Consumă în fiecare zi un pahar din acest suc până la apariţia rezultatelor. Ulterior, poţi reduce consumul la un pahar la trei zile.

Reţeta 2 de suc care topeşte celulita

Iată şi o a doua variantă de suc care combate celulita în mod eficient. Ai nevoie de:

  • sfeclă roșie;
  • un pahar cu apă;
  • un măr;
  • jumătate de castravete;
  • un morcov.

Pune fructele și legumele într-un blender până obții un suc consistent. Consumă în fiecare zi câte două pahare timp de aproximativ o săptămână. De asemenea, îl poţi folosi şi extern: îmbibă o compresă pe care să o aplici în zona cu celulită pentru atenuarea acesteia.

Citeste si Băutura care topeşte grăsimea de pe burtă. Slăbeşti în timp ce dormi, se bea obligatoriu seara!

Alimente de evitat vs alimente de privilegiat în combaterea celulitei

Dr Ovidiu Peneş spune că alimentele care duc la apariţia celulitei sunt, în principal: lapte, prăjeli, pizza, uleiuri supraprăjite, dulciuri, sucuri cu mult îndulcitor. Cei care vor să scape de această problemă relativ repede trebuie să privilegieze alimente precum: germeni, brocolli, conopidă, varză de bruxelles, fibre, seminţe de dovleac, chia, ovăz, afine, zmeură, struguri.

Celulita este periculoasă. Celulita arată că există un dezechilibru hormonal, risc de fibrom uterin, risc de noduli şi probleme la sân, risc de ovar polichistic. Au şi probleme de fertilitate doamnele care au celulită. Leac miraculos nu există!„, a explicat Ovidiu Peneş la Teo Show.

Citeste si Comprese cu ghimbir pentru slăbire localizată. Trucul genial care topeşte rapid grăsimea de pe burtă, şolduri sau coapse