Sucuri care scad glicemia

Diabetul zaharat este cunoscut de toata lumea, intrucat este cea mai cunoscuta forma de diabet raspandita in lume. Acesta apare in urma incapacitatii pancreasului de a produce hormonul responsabil de reglarea nivelului de zahar si anume, insulina.

28 mart. 2016, 05:57
Sucuri care scad glicemia

Atunci cand diabetul ajunge intr-o stare avansata va trebui sa fie realizata dializa, care va curata sangele de zaharul in exces si va restabili o functionare normala a organismului. Este una dintre cele mai complicate si suparatoare boli, asa ca cel mai bun lucru pe care-l putem face este sa veghem la prevenirea si tratarea ei inca din faza incipienta pentru a nu ajunge la stadiul dializei.

Prezenta diabetului poate fi perceputa din timp, daca se acorda atentie simptomelor care trag un semnal de alarma privind functionarea propice a corpului. Trebuie sa fiti foarte atenta la urinarile frecvente, starea de sete constanta, vindecarea lenta ale unor rani (zgarieturi, mai ales), infectii care se tot repeta, caderea necontrolata a parului, slabirea dintilor, vederea incetosata si starea continua de oboseala. In cazul in care remarcati aparitia unora dintre simptomele ante-mentionate, atunci va trebui sa va ganditi serios la schimbarea programului si a regimului alimentar.

Continuarea pe lyla.ro.