COD GALBEN. Sudul ŢĂRII, lovit de VISCOL, haos şi frig VIDEO

Vântul puternic şi ninsorile abundente au creat un adevărat haos în trafic în mai multe judeţe din ţară. S-a circulat extrem de greu în condiţii de iarnă. La mare valurile au ajuns la opt metri înălţime.

07 feb. 2015, 06:19
COD GALBEN. Sudul ŢĂRII, lovit de VISCOL, haos şi frig VIDEO

Operaţiune dificilă azi noapte în Masivul Bucegi. Patru turişti din Bucureşti, doi adulţi şi doi copii au rămas blocaţi cu maşina în zăpadă din cauza viscolului şi a stratului mare de zăpadă. Jandarmii au intervenit şi i-au dus pe cei patru în siguranţă la cea mai apropiată cabană, potrivit România TV.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe trei zile

 

Viscolul a pus stăpânire pe sudul ţării peste noapte. S-a circulat extrem de greu, iar în unele zone s-au creat blocaje. Şoferii au reclamat lipsa utilajelor de pe drumuri. La mare vântul extrem de puternic a ridicat valurile la peste 8 metri înălţime. La Constanţa oamenii prinşi pe străzi abia se puteau ţine pe picioare din cauza viscolului.

Capitala şi 24 de județe au intrat vineri, de la ora 16.00, sub avertizare cod galben de ninsori viscolite, însă nu este exclus ca în prima parte a nopţii de vineri spre sâmbătă să fie emise avertizări nowcasting COD PORTOCALIU de vânt puternic și vizibilitate scăzută pentru mai multe judeţe din sudul ţării.