SUEDIA – ANGLIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR 0-2. Englezii, în semifinale la Campionatul Mondial de fotbal 2018

Suedia Anglia scor final 0-2. Englezii au obţinut calificarea în semifinalele CM 2018, cea mai bună performanţă a lor din 1990 încoace, la capătul unui meci fără istoric.

07 iul. 2018, 08:31
SUEDIA – ANGLIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR 0-2. Englezii, în semifinale la Campionatul Mondial de fotbal 2018

SUEDIA – ANGLIA 0-2. Suedezii au oferit o replică palidă englezilor, iar în rarele momente când au ajuns la poartă, Pickford a fost la datorie. Anglia, fără să facă un joc care să impresioneze, reuşeşte să ajungă în careul de aşi al competiţiei, unde va înfrunta Croaţia sau Rusia.

Min. 54: SUEDIA – ANGLIA  0-2, Alli majorează diferenţa.

Min. 30 – GOOOOOL, 1-0 Anglia! Maguire a deschis scorul cu o lovitură de cap de la aproape 11 metri, în urma unui corner. Fundaşul lui Leicester e la prima reuşită în naţională. 

Min. 19 – Se văd şi englezii în ofensivă. Kane a tras din prima, de la marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Olsen. 

Min. 11- Primul moment periculos la poarta englezilor. Claesson a încercat un şut de la aproximativ 22-23 de metri, dar mingea a trecut peste poarta lui Pickford. 

Suedia – Anglia, echipele de start:

  • Suedia: Olsen – Krafth, Lindelof, Granqvist, Augustinsson – Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg – Berg, Toivonen
  • Rezerve: Nordfeldt, K. Johnsson – Durmaz, Guidetti, Helander, Hiljemark, Jansson, Thelin, M. Olsson, Rohden, G. Svensson
  • Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Alli, Henderson, Lingard, A. Young – Sterling, Kane
  • Rezerve: Butland, Pope – Alexander-Arnold, Cahill, Delph, E. Dier, P. Jones, Loftus-Cheek, M. Rashford, D. Rose, Vardy, Welbeck

UPDATE: Jucătorii naţionalei Suediei au fost evacuaţi, sâmbătă, în jurul orei locale 09.00, după ce în hotelul în care locuiau la Samara s-a declanşat alarma de incendiu, informează lequipe.fr.

O parte dintre jucători era la micul dejun la acea oră, alţii erau încă în camere. Toţi au părăsit hotelul, dar au revenit după ce alarma s-a dovedit a fi fost falsă.

Suedia şi Anglia se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17.00, la Samara, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

 

SUEDIA – ANGLIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. „Fotbalul este un joc care se joacă în echipă. Noi ştim cum am ajuns aici. Dar acum ne vom concentra pe un singur lucru, viitorul nostru adversar. Vom face tot posibilul şi vom vedea ce se va întâmpla. În privinţa sentimentelor, nici nu ştiu ce gândesc. Încă nu realizez, dar deja sunt în următorul meci. Nu suntem mulţumiţi, vrem să câştigăm următorul nostru meci. Nu ne vom reduce ambiţiile acum. Noi avem o echipă superbă, atât pe teren, cât şi în afara acestuia”, a afirmat selecţionerul suedez Janne Andersson, după eliminarea Elveției.

Emil Forsberg, autorul golului Suediei, a declarat la rândul său: „Am câştigat de o manieră extraordinară. Nu am pierdut prea multe ocazii. Ceea ce am reuşit să facem aproape că mă face să plâng. Este important să crezi în ceea ce faci. Avem încredere în noi şi dacă vom face ce trebuie în atac şi în apărare, atunci vom reuşi. Suntem în sferturile de finală, iar acest lucru dovedeşte că ne-am făcut treaba”.

Anglia a reuşit să ajungă în sferturile Cupei Mondiale pentru prima oară după 2006 şi totodată să câştige prima oară la loviturile de departajare, după ce a eşuat de trei ori în competiţie.

SUEDIA – ANGLIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Selecționerul Gareth Southgate visează și el frumos: „Este un moment special, dar trebuie deja să mă gândesc la meciul cu Suedia. Vreau să continuăm. Suedia este o altă echipa în faţa căreia avem un prost bilanţ. I-am subestimat de-a lungul anilor. Încă nu avem chef să ne întoarcem acasă”.

Suedia și Anglia s-au mai duelat de două ori în cadrul Campionatului Mondial, ambele partide încheindu-se la egalitate: 1-1 la CM 2002 (faza grupelor) și 2-2 la CM 2006 (faza grupelor).

Ultima întâlnire dintre cele două naționale a avut loc în 2012, într-un meci amical: 4-2 pentru Suedia.

 

SUEDIA – ANGLIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR. Zlatan Ibrahimovic a vorbit înainte de meciul dintre Suedia și Anglia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia. Zlatan nu s-a dezmințit nici de această dată și a spus că, nici mai mult nici mai puțin, Suedia poate deveni campioană mondială.

„Cred că Suedia poate să devină campioană mondială, la fel cum am spus şi înainte de începerea Cupei Mondiale. A bătut Mexicul, o echipă puternică, iar după a înfrânt Elveţia, o echipa la fel de bună. A avut succes, cum nimeni nu a crezut. Acum este doar despre Anglia sâmbătă şi suntem toţi acolo să îi susţinem. Toţi suedezii din toată lumea sunt mândri de naţionala noastră şi vor continua să fie mândri, indiferent de ce o să se întâmple”, a spus Ibrahimovic conform goal.com.

Până în finală, Suedia trebuie să elimine Anglia, iar Ibrahimovic e sigur de victoria echipei nordice. Atacantul lui LA Galaxy i-a transmis și un mesaj prietenului David Beckham, pe care îl așteaptă la o discuție după partidă.

“Sunt suedez şi cred în Suedia împotriva Angliei, o să vedem ce o să zică David Beckham când o să vorbesc cu el”, a mai spus Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan a marcat 62 de goluri în 116 partide jucate pentru selecţionata Suediei, fiind golgheterul all-time al echipei, fapt ce a pornit o dezbatere pentru selecţionerul Janne Andersson de a-l readuce la echipa pentru Mondialul din Rusia, dar pare că se descurcă mai mult decât bine fără el.

Partida dintre naţionala Suediei şi cea a Angliei care va avea loc în faza sferturilor de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018, sâmbătă, 7 iulie, de la ora 17:00, se poate vedea pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.